B-Tech Flexgrip

Maak kennis met de B-Tech Flexgrip


Sankoo beschikt over de unieke krachtige multigrijper,
De B-Tech Flexgrip ® is een uniek verlengstuk voor onze Minihijskranen.

De B-Tech Flexgrip ® is een nieuw ontwikkeld hydraulisch klem voor op onze minikranen. Met deze krachtige multigrijper kunnen we gemakkelijk profielen/ buizen en balken plaatsen vlak tegen een ‘plafond’ of horizontaal/ verticaal tegen een wand.

De B-Tech Flexgrip ® kan met zijn Grijpklem een gewicht hijsen van maar liefst 500 kilogram. Maar dat is niet alles; deze klem is in staat het element op het juiste niveau te positioneren door haar 300 graden draaiende kom; dat maakt de Flexgrip ® zo uniek. Daarnaast is het mogelijk de Flexgrip ® hydraulisch uit te schuiven en heeft het een knikpunt zodat er gemakkelijk in elke hoek gewerkt kan worden.

"500 KILOGRAM"


De krachtige Flexgrip ® kan balken en kokers (metaal, steen, hout etc.) met alle profielen tot maat 300 oppakken. De klemmen, waarmee hij grip heeft op de te hijsen materialen, zijn ten opzichte van elkaar verstelbaar, de tussenmaat is minimaal 400 mm en maximaal 700 mm.Grijpen

Het grijpen van een buis, koker of standaard constructieprofiel was nog nooit zo gemakkelijk!

Klemmen t.o.v. elkaar in breedte verstelbaar

"Zeer compacte uitvoering"Kantelen

300 graden verticale draaihoek
(hierdoor kan een profiel van de grond opgepakt en zo ver gedraaid worden dat het tegen een ‘plafond’ geplaatst kan worden)

De B-Tech Flexgrip ® is voorzien van een inwendige aandrijving

"Voorzien van een eigen veiligheidssysteem"Afstandsbediend

Te bedienen via de radiografische
afstandsbediening van de hijskraan

Toepasbaar op:


Bg Lift M400


Bg Lift CWE525