Uw verhuur aanvraag
IS IN GOEDE ORDE ONTVANGEN!

Allereerst willen wij u bedanken voor het getoonde vertrouwen in ons bedrijf.
We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

WAT KUNT U NU VAN ONS VERWACHTEN?

Contactmoment

Na het ontvangen van uw verhuur aanvraag zullen wij contact met u opnemen. Hier wordt kort besproken wat uw wensen zijn, wij zullen zorgdragen voor de voor u beste oplossing!

Bevestiging

Na controle van de beschikbaarheid van het werkmaterieel zullen wij u altijd een bevestiging sturen via de mail. Mochten we de aanvraag niet kunnen honoreren, dan zullen we ten alle tijde contact met u opnemen. Hierna wordt uw verhuur aanvraag ingepland in onze planning.

Uitvoering

Heeft u een machine gereserveerd, wij zorgen ervoor dat deze op de afgesproken datum klaar voor u staat. Deze kunt u ophalen op onze vestiging in Bergeijk. Optioneel is het mogelijk om de machine te laten leveren.

Heeft u een ons ingehuurd met bediening. Dan is er iemand aanwezig op de tijd en locatie zoals gecommuniceerd in de bevestiging.

wachttherapie
EN ADEM UIT…
Benen omhoog, ogen dicht en geef je over. We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Ben je helemaal ontspannen? Mooi!

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen via onze social media accounts:

Privacy Voorkeuren
Wanneer u onze website bezoekt, kan het zijn dat er via uw browser informatie van specifieke diensten wordt opgeslagen, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacyvoorkeuren wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies invloed kan hebben op uw ervaring op onze website en de diensten die wij aanbieden.