BGLIFT CWE525 AT KRACHT

BGLIFT CWE525 AT KRACHT, COMPACTHEID EN TERREINVAARDIG

BGLIFT CWE525 AT KRACHT, COMPACTHEID EN TERREINVAARDIG

Bent u al bekend met de BgLift AT versie? De AT versie is uitermate geschikt voor ruw terrein en biedt een bredere mogelijkheid tot het inzetten van de kraan. Het grotere vermogen van de dieselmotor en het daarbij behorende hogere koppel verhogen de terreinvaardigheid van de kraan. In deze blog gaan wij verder in op de technologie van deze compacte hijskraan.

Alle functies onder controle
De proportioneel aangepaste multifunctionele afstandsbediening met display en geïntegreerde controle, maakt het mogelijk om een compleet overzicht te krijgen van alle parameters van de machine. Door het complete overzicht ontstaat er meer controle over de functies van alle parameters van de machine. Dit geeft ook meer nauwkeurigheid voor de bediening van alle kraanfuncties.

Zwenken zonder begrenzing
De op het frame gemonteerde ballast maakt het mogelijk eindeloos te zwenken. Het zwenkbereik is dan ook oneindig, wat belangrijk is bij het uitvoeren van nauwkeurig werk.Altijd klaar voor het werk
De X-configuratie van het frame geeft de mogelijkheid om met ingetrokken stempels te werken. Gemakkelijk rijden maakt het mogelijk om af te stempelen en te werken op steile hellingen. Het is de bedoeling dat machines altijd klaar staan voor het werk en gemakkelijk kunnen rijden wanneer nodig. Daarnaast wordt er vaak gewerkt op steile hellingen. Hierbij is het belangrijk dat er gemakkelijk en veilig gereden wordt met de machines. Dit frame geeft deze mogelijkheid.

Laden en transporteren
De compacte bouwwijze en hoge bodemvrijheid van de kraan maakt het mogelijk te laden met korte verlaadrails. Dit scheelt qua budget, maar ook in plaats en ruimte. Een korte verlaadrails resulteert in een minder prijzige verlaadrails. Daarnaast neemt een korte verlaadrails ook minder plek in beslag. Kortom, een krachtige compacte kraan, die gemakkelijk te laden is.

Jib Over Line
Zowel de jib-lengte als de capaciteit van de kraan zijn uniek. De maximale hijslast bedraagt maar liefst 14.515 kg. Het maximale horizontale bereik is 29,40 m en de maximale hijshoogte is 32,50 m. Hieruit is te concluderen dat de kraan over een unieke capaciteit en jib-lengte beschikt.

De BgLift AT versie brengt verschillende voordelen met zich mee. Onder andere op het gebied van veiligheid, de functionaliteit en de capaciteiten van de machine. En natuurlijk nog veel meer!

Neem ook eens een kijkje op de website van BgLift