Compactkraan huren

Hijsen waar de ruimte beperkt is? Het huren van een compactkraan biedt dan de oplossing.

De toepassingen van onze compacte kranen zijn veelzijdig, vooral omdat deze gehuurd kunnen worden met en zonder een hijskraan machinist.

Is het te zwaar,
bel Sankoo maar!

0497 57 38 71

Of doe meteen online een verhuur aanvraag, voor de door u gewenste compactkraan.

Een compactkraan huren?

Voor iedere klus hebben wij een geschikte compacte hijskraan. Bijvoorbeeld als u glaszetter, machineverhuizer, of een staalbouwer bent. Het grootste voordeel van huren is dat je altijd gebruik kunt maken voor het meest geschikte model. Het huren van een compactkraan bij Sankoo is efficiënt en voordelig. Een compacte hijskraan huren dat doe je bij dé minihijskraan specialist Sankoo.

Een compactkraan huren doe je bij Sankoo. Wij hebben een breed assortiment compactkranen beschikbaar voor de verhuur. Onze hijskranen beschikken elk over hun eigen kwaliteiten. Wij bieden de mogelijkheid om een van onze compactkranen te huren met bediening door onze eigen ervaren machinisten.

De compactkranen van Sankoo bieden unieke eigenschappen waardoor er gewerkt kan worden op locaties waar een normale hijskraan of vrachtwagenkraan niet kan komen. Doordat onze hijskranen zo compact en flexibel zijn kan er gewerkt kan worden in kleine ruimtes en zelfs door een normale loopdeur passen.

Daarnaast zijn alle modellen uitgevoerd met een elektro inverter motor waardoor deze volledig elektrisch in gesloten ruimtes kunnen werken zonder uitstoot van CO2.

Minihijskranen van Bg Lift
Bg Lift M250 Li-ion Lithium Elektrische Minihijskraan

U wilt een compactkraan huren?

Wanneer u interesse heeft in het huren van een van onze compactkranen kunt u gemakkelijk online een aanvraag doen. Natuurlijk wilt u weten wat de kosten zijn. Wij communiceren onze prijzen duidelijk bij iedere compactkraan.

Wanneer u er toch niet helemaal uit komt, kunt u altijd contact met ons opnemen. Daardoor heeft u altijd een duidelijk overzicht van de huurprijzen bij Sankoo. En ook geen verassing achteraf!

Doormiddel van ons moderne materiaal en vakkundige machinisten kunnen wij u goed adviseren over de mogelijkheden, en de beste keus voor uw werkzaamheden. Doordat we jarenlange ervaring hebben kunnen wij onze kennis aan u overdragen op het hoogste niveau.

Keuzehulp nodig?

Wij adviseren u graag!

Bel ons direct op:

0497 57 38 71

  • Altijd bereikbaar
  • Geen aanbetaling
  • Recente Machines
  • Service dienst

Werkgebied

Wij zijn uw minihijskraan partner in Nederland, België en Duitsland. Wij verhuren onze minihijskranen met of zonder machinist op locaties door heel Nederland, België en Duitsland. Wij opereren vanaf onze hoofdvestiging in Bergeijk (Nederland).

“Huren doe je bij Sankoo, dé minihijskraan specialist!”

Een Compacktraan huren met machinist

Dat kan! Onze compactkranen zijn namelijk ook te huur met bediening. Dit wordt gedaan door onze eigen ervaren machinisten. Onze ervaring leert dat het vaak interessant is om te huren met machinist. Hierdoor hoeft u een personeelslid minder in te zetten en weet u zeker dat de bediening juist en efficiënt gebeurt.

Onze eigen machinisten kunnen vlot uw werkzaamheden uitvoeren. Doordat deze veel ervaring hebben met het werken met deze compactkranen verkleind u de kans op schade aanzienlijk. Al onze medewerkers zijn gemotiveerd en gecertificeerd. “Samen staan we sterker!”

Imk35500 Minihijskraan Industrie hijskraan Elektrisch

Experts op het gebied van glaszetten

Het plaatsen van glas is een vak apart. Wij hebben een groot assortiment compactkranen en glaszuigers om op de meest lastige plekken glas te kunnen zetten. U wilt toch niet het risico lopen dat er schade ontstaat aan uw ruit of kozijn. Wij verhuren onze compactkranen ook met een van onze ervaren machinisten, deze hebben veel ervaring in het plaatsen van glas. Het werken met onze compacte kranen maakt het werk niet alleen gemakkelijker en lichter, maar het is veel veiliger. En veilig werken willen we toch allemaal.

Minihijskraan huren

Laat een compactkraan het werk doen.

De compactkranen van Sankoo zijn ontwikkeld om het zware tilwerk van bouwvakkers, glaszetters, staalbouwers en vele andere uit handen te nemen. Deze kleine krachtpatsers lenen zich perfect voor het (verticaal) verplaatsen van zware bouwmaterialen of glasplaten. Deze minihijskranen zijn radiografisch te bedienen, dit geeft extra flexibiliteit voor de machinist. Doordat deze machines zo compact zijn bereiken ze de meest ontoegankelijke plaatsen.

Geavanceerde machines

Sankoo maakt gebruik van geavanceerde compactkranen en ons uiterst bekwame personeel denkt ten alle tijden in oplossingen. Met deze combinatie maken wij uw zware werk gemakkelijk.

Een minihijskraan huren
Compactkranen van sankoo:
Compact
Krachtig
Efficiënt
Veilig

Veelgestelde vragen

Kan ik voor een langere termijn huren?

Het huren voor een langere termijn is zeker mogelijk. We sturen u graag een offerte!

Is de prijs inclusief verzekering?

De getoonde prijs is inclusief verzekering, met een eigen risico van € 2.500,- De te hijsen last is niet verzekerd.

Kan ik een compactkraan huren met machinist?

Dat kan! Onze compactkranen zijn namelijk ook te huur met bediening. Dit wordt gedaan door onze eigen ervaren machinisten.

Privacy Voorkeuren
Wanneer u onze website bezoekt, kan het zijn dat er via uw browser informatie van specifieke diensten wordt opgeslagen, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacyvoorkeuren wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies invloed kan hebben op uw ervaring op onze website en de diensten die wij aanbieden.