Hoogtewerkers van Cela

Op een bouwterrein worden de dagen gemeten op grond van productiviteit. Uw productiviteit. Wat inhoudt dat uw materiaal bestand moet zijn tegen uw dagelijkse eisen. Een hoogwerker van Cela biedt wat u nodig heeft, zodat u uw dagen zo productief mogelijk kunt maken. De hoogwerkers van Cela hebben een groot bereik en brengen u naar plekken waar u anders lastig kunt komen.

Mensen van Cela:

Cela werd geboren als een productiebedrijf, welke sterk verbonden is met de directe omgeving en zijn sterke waarden die eerst werden gekenmerkt door de groei en door de ontwikkeling en vervolgens door de uitbreiding. Dit alles dankzij de medewerkers van Cela en hun onderscheidende kenmerken.

DE ERVARING

Cela staat klaar om een nieuwe uitdagingen aan te gaan. Cela gebruikt de kennis en de ervaring die we in het verleden hebben opgedaan gebruiken als ons concurrentievoordeel om de positieve en dynamische punten te schetsen om over hen de toekomst te creëren. Cela creëerde in 1965 de eerste hoogwerker op een vrachtwagen ter wereld.

De samenwerking:

Twee handen, zo kunnen we ons voorstellen, zijn gewoon twee handen; maar als er twee handen meer zijn, en nog twee, en nog twee, dan bestaan de moeilijkheden niet en zullen er ook geen dingen zijn die onze capaciteit zouden kunnen beperken. De handen vermenigvuldigden zich. En de tevredenheid groeit. Elke dag werken bij Cela hardnekkige mensen voor het plezier van zijn klanten.

De moeite:

Het werk is echter divers, onder de zon of de regen is er geen pauze; de samenwerking is essentieel, om als team te werken heeft verantwoordelijkheid, toewijding en sterke vaardigheden nodig, maar uiteindelijk komt het eindresultaat en daarmee de voldoening. Vanaf het begin verkocht Cela meer dan tweeduizend platforms over de hele wereld.

Cela DT40 Autohoogwerker

De voldoening:

Het behalen van de verschillende doelen is natuurlijk een voldoening, want van binnen zijn er alle inspanningen en geluk die nodig waren voor de baan. Maar als we de tevredenheid van de klant toevoegen, groeit hier onze vreugde en neemt de motiverende kracht toe om continu het beste te geven in de toekomst.

Cela Spyder

Spinhoogwerkers

Cela DT25 Autohoogwerker

Autohoogwerkers

Spinhoogwerkers

Autohoogwerkers

Privacy Voorkeuren
Wanneer u onze website bezoekt, kan het zijn dat er via uw browser informatie van specifieke diensten wordt opgeslagen, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacyvoorkeuren wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies invloed kan hebben op uw ervaring op onze website en de diensten die wij aanbieden.