Huren

Op zoek naar een compactkraan, hoogwerker, kniklader of glasrobot/zuiger?
Dan bent u bij Sankoo uit Bergeijk aan het juiste adres!

VerhuurBROCHURE


Lees alles ook nog eens na in onze verhuurbrochure

De verhuurservice van Sankoo


De verhuurservice van Sankoo biedt uiteenlopende, efficiënte oplossingen om zwaar werk te vergemakkelijken en productiever te werken. Sankoo verhuurt een kwalitatief hoogstaands aanbod van compacte machines zoals minihijskranen, compactkranen, hoogwerkers, knikladers, minigravers, kunststof rijplaten en aanbouwdelen.

Uitgebreid aanbod

Het uitgebreide aanbod machines en toebehoren wordt telkens verder ontwikkeld naar aanleiding van recente ontwikkelingen die spelen in de markt. Hierdoor ontstaat een ruime keuze uit recente machines. Voorop staat dat onze machines de beste prestaties leveren en veilig zijn in gebruik, waardoor wij garant kunnen staan voor een betrouwbare service.

Wij bespreken graag de verschillende mogelijkheden die voor u interessant zijn.

KWALITATIEF HOOGSTAAND AANBOD
Zoekt u een hulpmiddel dat zowel compact als oersterk is, dan bent u bij Sankoo aan het juiste adres.
VERHUUR VOOR LANGERE PERIODE
Ook voor het de verhuur van een langere periode van minihijskranen, hoogwerkers, knikladers en glasrobots bent u bij Sankoo op het juiste adres!
GECERTIFICEERD PERSONEEL
Wij vinden het belangrijk dat jouw karwei op de juiste manier uitgevoerd wordt. Al onze medewerkers zijn in het bezit van de juiste certificaten.

NIET GEVONDEN WAT JE ZOCHT?

NEEM DAN CONTACT MET ONS OP!


Veelzijdig verhuuraanbod

Van minihijskraan tot glasrobots en van hoogwerkers tot knikladers.. Niets ontbreekt in het verhuuraanbod van Sankoo. Onze verhuurservice biedt uiteenlopende, efficiënte oplossingen om uw zware werk te vergemakkelijken. Daarnaast zult u hierdoor ook productiever te werk gaan.

Kwaliteit voorop

Naast de veelzijdigheid garanderen wij machines van top kwaliteit. Dit mede dankzij onze interne technische dienst. Zij onderhouden de machines in de verhuur regelmatig. Hierdoor kunnen wij garant staan voor een betrouwbare service. Maar ook wordt het aanbod regelmatig uitgebreid. Dit door toevoeging van recente ontwikkelingen in de markt.

Veilige machines

Naast bovengenoemde aspecten hecht Sankoo veel waarde aan veiligheid. Naast dat de machines van Sankoo top prestaties leveren en gemakkelijk zijn in het gebruik, zijn de machines tevens veilig in het gebruik. Dit voor zowel de bestuurder als voor mensen die zich bevinden op het terrein.

Instructies machine

Mocht u nog wat minder bekend zijn met een van de machines dan raden wij het aan om dit vooraf bij ons te melden. Op deze manier kunnen wij u voorzien van de nodige uitleg en handige tips.