Hoogwerkers

Vanwege de compacte afmetingen geraken deze hoogwerkers tot op de meest onbereikbare plekken. Daarnaast zijn de schaar- en spin-rupshoogwerkers gemakkelijk te transporteren op een aanhangwagen.


Hoogwerker huren

Wilt u een hoogwerker huren? Dan bent u nu op het juiste adres. Sankoo is dé specialist in het verhuur van hoogwerkers, spinrupshoogwerkers en schaarhoogwerkers voor alle mogelijke werkzaamheden in de hoogte.

Spinhoogwerker | Schaarhoogwerker

De hoogwerkers van Sankoo bieden de ideale oplossing voor werken in de hoogte. Sankoo beschikt over een breed aanbod schaarhoogwerkers, autohoogwerkers en spin-rupshoogwerkers (Cela, Platform Basket Spider, Bibi) die een hoogte kunnen bereiken tot wel 30 meter. De zijdelingse reikwijdte gaat tot 16 meter.

Ons aanbod hoogwerkers


CELA DT15 Spyder

Bekijk Hoogwerker


CELA DT25 Spyder

Bekijk Hoogwerker


Dutch CF 36.10

Bekijk Hoogwerker


Platform Basket 15.75

Bekijk Hoogwerker


Sinoboom GTJZ0812

Bekijk Hoogwerker


Haulotte Compact 8

Bekijk Hoogwerker


JLG Toucan 1010

Bekijk Hoogwerker


Bg Lift M250

Bekijk Hoogwerker


Bg Lift M400

Bekijk Hoogwerker


Hoogwerker verhuur

Hoe het huren van een hoogwerker jou werk gemakkelijker maakt!

Vanwege de compacte afmetingen geraken deze hoogwerkers tot op de meest onbereikbare plekken. Daarnaast zijn de schaarhoogwerkers en spin-rupshoogwerkers gemakkelijk te transporteren op een aanhangwagen.

Veiligheid staat voorop

Hier boven vindt u alle modellen uitgebreid vermeld. Daarnaast staan alle prijzen vermeld bij de hoogwerker. Door het diverse aanbod bieden de hoogwerkers van Sankoo altijd een oplossing op maat. Toch is het niet altijd even gemakkelijk om de juiste keuze te maken, onze medewerkers geven u daarom graag persoonlijk advies.

Bekijk ook eens onze hoogwerkers die we in de verkoop hebben.