IMK 35500 Minihijskraan
Huurprijs


Zonder bediening:
Dagprijs:
Weekprijs:
V.a. 4 weken:
€ 450,-
€ 1.350,-
€ 1.135,-

Met bediening:
Huurprijs p/u:
€ 90,-

Prijzen zijn excl. BTW / Transport


Sankoo IMK 35500 Minihijskraan Huren

Omschrijving

De IMK 35500 kan zeer smalle gebieden betreden om verschillende montage en demontage werkzaamheden uit te voeren. De IMK 35500 heeft een doorrijbreedte van 0,98 m en kan zonder enige overhangende ballast roteren. De manoeuvreer mogelijkheden met een stuurhoek van 86 ° zijn ook uniek met dit apparaat! Het maximale zijdelings bereik is 4,30 m en een knikpunthoogte van ongeveer 7 m.

De IMK 35500 is ook zelfrijdend in elke armpositie. Om ongelukken te voorkomen, is het apparaat uitgerust met voet bescherming strips op de wielen. De kraan wordt bediend met een afstandsbediening met een camera-vriendelijk display. De precieze prestatiegegevens zijn te vinden in de technische gegevens welke hieronder te vinden zijn.

De IMK 35500 is ideaal voor het werken in fabriekshallen omdat deze hijskraan volledig elektrisch opereert. Geen uitstoot en geluidsoverlast. Dit maakt het dan ook de beste keuze voor werken in industriële omgevingen waar de ruimte beperkt is. De IMK35500 minihijskraan is dan ook de ideale vervanger van de bovenloopkraan.Doe nu een verhuur aanvraag!

Onze medewerkers zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen!
Klik hier voor het starten van een aanvraag

Technische specificaties


Er kunnen geen rechten ontleend worden aan de getoonde lastdiagrammen, deze zijn puur indicatief.