Avant 400-serie

LICHT, EENVOUDIG TE BEDIENEN EN BUDGETVRIENDELIJK WERKPAARD

  • Zeer geschikt voor het werken op privédomeinen, in smalle ruimtes en voor lichter professioneel gebruik
  • Groot assortiment aan aanbouwwerktuigen voor multifunctioneel gebruik
  • Telescopische hefarm standaard
  • Zeer eenvoudig te transporteren per aanhangwagen
  • L-cabine mogelijk

TELESCOPISCHE LAADARM
De telescopische laadarm op een AVANT zorgt er voor dat het een machine is met zowel een groot hefvermogen als een hoog werkbereik. Met ingetrokken telescopische arm kunnen er zware lasten opgenomen en vervoerd worden, terwijl er een maximale hefhoogte bereikt kan worden met de hefarm volledig uitgeschoven.

AAN- EN AFKOPPELEN WERKTUIGEN
Het AVANT-snelwisselsysteem zorgt er voor dat het zeer eenvoudig wordt om aanbouwwerktuigen aan en af te koppelen. Het mechanische snelwisselsysteem is half automatisch, wat betekent dat het aankoppelen en vergrendelen kan gebeuren rechtstreeks van op de bestuurderszetel.

In optie is er eveneens een hydraulisch snelwisselsysteem beschikbaar. Deze snelkoppeling maakt het mogelijk om het aan- en afkoppelen volledig vanuit de cabine te laten gebeuren.

Dankzij de unieke multiconnector van AVANT wordt het daarenboven zeer eenvoudig om alle hydraulische aansluitingen, gelijktijdig en onder druk, aan en af te koppelen met 1 enkele beweging. De koppelingen kunnen daarenboven niet meer verkeerd aangesloten worden en er is geen enkel risico op lekkages meer.

EENVOUDIG TE BEDIENEN
De AVANT-knikladers zijn zeer eenvoudig in gebruik. De zijwaartse besturing gebeurt via het stuur en het voor- en achterwaarts rijden gebeurt door middel van 2 rijpedalen. De compacte afmetingen van de machine maken manoeuvreren gemakkelijk en zorgen er voor dat de bestuurder van uit de cabine een optimaal zicht heeft op het aanbouwwerktuig. Zelfs wanneer u nog geen enkele ervaring heeft in het rijden met machines, kan u na enkele uren oefenen een AVANT besturen.

SNELHEID
De maximale rijsnelheid van een AVANT 400-serie bedraagt 12 km/u, wat voldoende is voor het werken op kleine oppervlaktes.