Avant 500-serie

ONKLOPBARE PRIJS-KWALITEITSVERHOUDING

  • Zeer krachtig en eenvoudig te bedienen hydraulisch systeem
  • Beduidend hogere hefcapaciteit dan op de Avant 400-serie
  • Telescopische hefarm standaard
  • Alle cabine-varianten beschikbaar
  • Optidrive™ drive system: more power to drive and attachment hydraulics
  • Avant 530 met dubbele rijsnelheid tot 19 km/u

TELESCOPISCHE LAADARM
De telescopische laadarm op een AVANT zorgt er voor dat het een machine is met zowel een groot hefvermogen als een hoog werkbereik. Met ingetrokken telescopische arm kunnen er zware lasten opgenomen en vervoerd worden, terwijl er een maximale hefhoogte bereikt kan worden met de hefarm volledig uitgeschoven.

OPTIDRIVE™
AVANT heeft een nieuwe en innovatieve oplossing ontwikkeld om het aandrijvingssysteem in de AVANT-knikladers verder te optimaliseren en de prestaties van de machines nog verder te verbeteren. Het aantal hydraulische slangen en koppelingen werden aanzienlijk gereduceerd in het Optidrive™-aandrijvingscircuit.

AAN- EN AFKOPPELEN WERKTUIGEN
Het AVANT-snelwisselsysteem zorgt er voor dat het zeer eenvoudig wordt om aanbouwwerktuigen aan en af te koppelen. Het mechanische snelwisselsysteem is half automatisch, wat betekent dat het aankoppelen en vergrendelen kan gebeuren rechtstreeks van op de bestuurderszetel.

In optie is er eveneens een hydraulisch snelwisselsysteem beschikbaar. Deze snelkoppeling maakt het mogelijk om het aan- en afkoppelen volledig vanuit de cabine te laten gebeuren.

Dankzij de unieke multiconnector van AVANT wordt het daarenboven zeer eenvoudig om alle hydraulische aansluitingen, gelijktijdig en onder druk, aan en af te koppelen met 1 enkele beweging. De koppelingen kunnen daarenboven niet meer verkeerd aangesloten worden en er is geen enkel risico op lekkages meer.