AVANT 640


VOLLEDIG IN PROPORTIE
Het uitgangspunt bij de ontwikkeling van de AVANT 640 kniklader was het maken van uiterst compacte machine met een groot hefvermogen en hoog hydraulische debiet. De laders uit de 600-serie hebben een maximaal hefvermogen van 1100 kg. Dit komt overeen met 74% van het eigengewicht van de machines. De compacte afmetingen garanderen een optimale wendbaarheid op kleine oppervlaktes.

RIJSNELHEID EN TREKKRACHT
De 600-serie bevat drie modellen die voornamelijk verschillen op vlak van rijsnelheid en trekkracht. De Avant 630 en 635 zijn uitgerust met 1 enkele rijsnelheid terwijl de 640 eveneens voorzien is van een tweede rijsnelheid.

De snelheid van de AVANT 640 ligt hierdoor, met 22 km/u, zeer dicht bij die van de 750. Hierdoor is deze machine ideaal voor bv. groenonderhoud op openbare plaatsen, wegenbouw of andere werken waarbij er grotere afstanden overbrugd moeten worden.

De snelheid van de AVANT 630 en 635 blijft beperkt tot 14 km/u, wat ruimschoots voldoende is voor werken op kleinere oppervlaktes.

COMFORT
De Avant 640 kniklader is door zijn extreem laag zwaartepunt een zeer stabiele en veilige machine om mee te rijden. Daarnaast is de machine zeer gemakkelijk te bedienen en heeft de bestuurder van uit zijn cabine een optimaal zicht op het werktuig en op de omgeving rond de machine. Tal van bijkomende opties, accessoires en verschillende soorten cabines laten u toe om het niveau van comfort van uw machine verder te verhogen.


Meer knikladers/minigravers

Voordelen


  • Veelzijdigheid
  • Veiligheid
  • Kostenbesparend
  • Kleine lichte kniklader
  • Zeer zuinig

Techinsche specificaties