AVANT R35


VOORWAARTS ZICHT
Bij de Avant R35 kniklader zit de bestuurder in het achterste gedeelte van het chassis. Dit betekent dat het voorwaartse zicht van de bestuurder niet hetzelfde is als bij de traditionele AVANT-laders.

AFMETINGEN
De afmetingen van de Avant R35 kniklader en de AVANT 600-serie zijn dezelfde, afgezien van de hoogte van de machine. Omdat de bestuurder plaats neemt bovenop het motorgedeelte, is de R-serie ongeveer 10 cm hoger dan de overeenkomstige machines van de 500- en 600-serie.

HEFVERMOGEN
Het hefvermogen van de Avant R35 kniklader komt overeen met dat van vergelijkbare machines uit het traditioneel AVANT-gamma. Enkel in geknikte toestand neemt het hefvermogen iets sneller af, omdat het achterste gedeelte van het chassis niet werkt als tegengewicht, zoals bij de traditionele AVANT-machines, waarbij de bestuurder op het voorste gedeelte van het chassis plaats neemt. Zodoende is het hefvermogen van de R-serie, in volledig geknikte toestand, ongeveer 150 kg lager dan bij een vergelijkbare traditionele AVANT.

DRAAIEN
Hoewel de draaicirkel van Avant R35 kniklader praktisch hetzelfde is als bij alle andere AVANT-knikladers, is de R-serie toch in staat om nog vlotter te draaien op kleine en smalle ruimtes, omdat de bestuurderszetel niet buiten de wielbasis uitdraait. Dit voordeel ten opzichte van de traditionele knikladers komt het best tot uiting bij het manoeuvreren in smalle gangen en nauwe ruimtes (vb. paardenboxen).


Meer knikladers/minigravers

Voordelen


  • Veelzijdigheid
  • Veiligheid
  • Kostenbesparend
  • Praktisch
  • Lage verbruikskosten

Techinsche specificaties