Laadbruggen

Laadbruggen


  • Mobiele laadbrug
  • Tot 20.000 KG
  • 1960 mm binnenbreedte
  • Hydraulisch inklapbaar
  • Zijhekken van 350 mm hoog
Deze laadbruggen zijn ideaal voor het laden en lossen vanaf de grond tot 1600 mm hoogte

Sankoo Laadbrug kopen


Een mobiele laadbrug is een oprit, speciaal ontwikkeld om met een heftruck containers en vrachtwagens te laden en lossen.
U bent op zoek naar een mobiele laadramp, laadbrug of laadkaai? Dan vindt u bij Sankoo de perfecte oplossing! Deze mobiele laadbruggen zijn de ideale oplossing voor het laden en/of lossen van nul tot een hoogte van 1000 -1600 mm. Deze laadbruggen zijn gemakkelijk te verplaatsen met een vorkheftruck of pallettruck.

Daardoor heeft u altijd een laad- en lossysteem op de voor u gewenste locatie. Het rijvlak van de laadbrug bestaat uit een anti-slip rijvlak en is 1960 mm breed. Het laatste deel van deze laadbrug is horizontaal zodat de heftruck gemakkelijk de laad en losruimte in kan rijden.

Sankoo levert laadbruggen en industriële laad- en lossystemen. De nadruk ligt op de veiligheid van arbeid en werknemers. En daar dragen deze praktische, duurzame en kwalitatief hoogwaardige producten aan bij.

Deze mobiele laadkleppen (laadbruggen) kunnen worden gebruikt voor het laden of lossen van nul tot een hoogte van 1000 - 1600 mm via vorkheftrucks en pallettrucks. Omdat de mobiele laadkleppen verplaatsbaar zijn, kan de positie ervan eenvoudig worden aangepast aan elke situatie.

De laadbruggen van Sankoo verhogen de productie omdat er nog maar 1 persoon nodig is voor het lossen van goederen. Daarnaast gebeurt het laden/lossen 3x sneller dan op de conventionele manier. Hierdoor is het investeringsbedrag snel terugverdient. Daarnaast helpt deze laadramp aan een veiligere en betere arbeidsomstandigheid tijdens het laden en lossen.

Laadbrug 8.000 KG

Bekijk laadbrug

Laadbrug 10.000 KG

Bekijk laadbrug

Laadbrug 20.000 KG

Bekijk laadbrug