Minihijskranen

Sankoo beschikt over een breed aanbod compactkranen, van wel 4 tot 32 meter hijshoogte! De compactkranen van Sankoo zijn ontwikkeld om zwaar tilwerk uit handen te nemen en de productie te verhogen.Minihijskraan kopen


De markt van de Minihijskranen is groeiende en we zien dat deze Rups-minihijskranen voor steeds meer uiteenlopende en complexe werkzaamheden worden ingezet.

Welke minihijskraan past bij uw specifieke werkzaamheden?

Hoewel de minikranen van Bg Lift allemaal door hetzelfde bedrijf geproduceerd worden, beschikken zij elk over hun eigen kwaliteiten. Elk type minirupshijskraan blinkt uit in zijn eigen gebied. Toch hebben de verschillende typen spinrupskranen ook zaken gemeen; hun veiligheid, compactheid en soepelheid. Sankoo adviseert u graag bij de aankoop van de juiste minihijskraan voor uw specifieke werkzaamheden.

Dealer van Bg Lift

Sankoo is een premium importeur van het innoverende merk Bg Lift. Deze vooruitstrevende fabrikant uit Noord-Italië bouwt een brede range mini-hijskranen van 700kg tot en met 20.500kg eigen gewicht en biedt dus voor ieder wat wils. De rups-minihijskranen van BgLift zijn voorzien van absolute kwaliteitsproducten zoals Hawe ventielblokken, Yanmar dieselmotoren en Scanreco afstandsbedieningen. Deze compactkranen zijn zowel beschikbaar voor verkoop als voor verhuur.

Bekijk ook eens :


Sankoo Bg Lift Compactkranen / Minihijskranen


Sankoo Bg Lift M060

Bekijk machine


Sankoo Bg Lift M250

Bekijk machine


Bg Lift M250 Li-ion

Bekijk machine


Sankoo Bg Lift M400

Bekijk machine


Sankoo Bg Lift CWE315

Bekijk machine


Sankoo IMK 35500

Bekijk machine

BG LIFT Minihijskranen

Waarom kiezen voor Bg Lift?

Bg Lift is een innoverende fabrikant van compacte hijskranen uit Noord Italië. De kranen zijn zeer compact en flexibel waardoor werken in compacte ruimtes mogelijk is. De Minihijskranen van Bg Lift bieden voor iedere klus een eigen oplossing, deze kranen gaan van 700kg tot en met 20.500kg eigen gewicht. Door het gebruik van kwaliteitsproducten zijn deze kranen erg betrouwbaar en veilig.

COMPACT & KRACHTIG

Krachtig
De rupshijskranen van Bg Lift zijn krachtig en maken het mogelijk om te rijden met ballast.

De Bg Lift CWE525 is de meest krachtige hijskraan welke een hijscapaciteit heeft tot 14.525 kg.

COMPACTE AFMETINGEN

Dankzij de compacte afmetingen zijn de BGLift M250 en Bg Lift M060 gemakkelijk door een "normale deur" te rijden.

Deze minihijskranen zijn uitgerust met rupsen, die gemakkelijk naar een afgesloten gebied rijden waar grotere kranen of vrachtwagenkranen niet kunnen komen.

LIGHT IN GEWICHT

De kranen zijn gemakkelijk te vervoeren door het lage eigen gewicht. Dit is dan ook tot het minimum beperkt!

Doordat de Bg Lift M060 een erg laag eigen gewicht heft is het mogelijk om op verdiepingsvloeren te werken.

ELEKTRISCHE MOTOR

Ontworpen voor zowel binnen- als buitengebruik doormiddel van een elektromotor.