Bg Lift M250 Minihijskraan


Neem contact met ons op

Technologie


  • Elektrisch voor binnengebruik
  • Elektrisch controle systeem
  • Geen begrenzing
  • Jib klaar voor gebruik


BG Lift M250

De Bg Lift M250 is ontworpen voor zowel binnen- als buitengebruik. Ideaal voor gebruik bij moeilijk bereikbare plaatsen en beperkte ruimtes.

Bg Lift M250 Compactkraan Kopen

Omschrijving

De Bg Lift M250. De studie van vorm en ontwerp van de lijnen. De esthetisch functionele harmonie van een geweldig technologisch project, Compacte kraan, uitgerust met innovatieve technologie├źn, componenten en hoogwaardige materialen om de beste prestaties te verkrijgen. De compacte afmetingen en het lage gewicht van de kraan gecombineerd met de bijzonder fijngevoelige bediening maken het uitvoeren van gecompliceerde taken mogelijk.

De Bg Lift M250 is een extreem compacte en krachtige kraan met een hijshoogte van circa 16 meter, opvouwbaar naar 3240 x 780 x 1750 mm. Deze minihijskraan beschikt over oneindig veel mogelijkheden. De hydraulische jib maakt werken met de kraan zonder hijslier mogelijk. Daarnaast is de Bg Lift M250 eenvoudig te verrijden en transporteren.

De hydraulisch verbreedbare rupsen verhogen de stabiliteit van de Bg Lift M250 waardoor er ook gewerkt kan worden op ongelijke ondergronden. De Bg Lift M250 kan uitgevoerd worden met zowel een Diesel- als een Elektromotor en is geschikt voor binnen- als buitengebruik. De afstandsbediening beschikt over een display waar de huidige informatie duidelijk weergegeven wordt. Met de afstandsbediening zijn alle kraanfuncties op de millimeter nauwkeurig te bedienen.

OFFERTE AANVRAGEN

Vraag hieronder direct een offerte aan en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!
Ik wil graag een offerte ontvangen!

Technische specificaties