Sankoo BGLift M400 Compactkraan


Neem contact met ons op

Technologie


  • Elektrisch voor binnengebruik
  • Elektrisch controle systeem
  • Geen begrenzing
  • Jib klaar voor gebruik


BG Lift M400

De BG lift M400 minihijskraan is zowel geschikt voor binnen- als buitengebruik en kan worden uitgevoerd met een diesel- en elektromotor.

Bg Lift M400 Compactkraan kopen

Omschrijving

De Sankoo Bg Lift M400 een unieke Pick and Carry minihijskraan. Een compact kraan waarvan de kracht/gewicht ratio nog nooit is gezien. De dwarsbalken zorgen voor een geavanceerde stabilisatie. Deze compacte kraan is uitgerust met de meest innovatie technologieën.

De maximale capaciteit van de kraan bedraagt maar liefst 4000 kg. Daarnaast heeft de Sankoo Bg Lift M400 een maximale hijshoogte van 21,10m (inclusief Jib) en een werkbereik van 17,00m (inclusief Jib). Deze compacte kraan is makkelijk vervoerbaar doordat deze opvouwbaar is naar 4250 x 1280 x 1960 mm.

De Sankoo Bg Lift De M400 is uitgerust met geavanceerde dwarsbalken welke de stabiliteit waarborgen. De Sankoo Bg Lift M400 kan worden uitgevoerd met een Diesel- als een Elektromotor en is daardoor geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik. Bediening gebeurd doormiddel van een radiografische afstandsbediening met display waar de huidige informatie duidelijk weergegeven wordt. Met de afstandsbediening zijn alle kraanfuncties op de millimeter nauwkeurig te bedienen.

IK BEN GEÏNTERESSEERD!

Vraag hieronder direct een offerte aan en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!
Ik wil graag een offerte ontvangen!

Technische specificaties