IMK 35500


Technologie


  • Maximale mobiliteit
  • Geen uitzwaai
  • Achterwielstuuras
  • Afstandsbediend


IMK35500

Op basis van de zelfrijdende verticale hoogwerker HELIX 1205 werd de zelfrijdende IMK35500 kraan ontwikkeld en met succes op de markt geïntroduceerd.

IMK 35500 Minikraan kopen

Omschrijving

De IMK35500 kan zeer smalle gebieden betreden om verschillende montage- en demontage werkzaamheden uit te voeren. De IMK35500 heeft een doorrijbreedte van 0,98 m en kan zonder enige overhangende balast roteren. De manoeuvreer mogelijkheden met een stuurhoek van 86 ° zijn ook uniek met dit apparaat! Het maximale zijdelings bereik is 4,30 m en een knikpunthoogte van ongeveer 7 m.

De IMK35500 is ook zelfrijdend in elke armpositie. Om ongelukken te voorkomen, is het apparaat uitgerust met voet beschermingsstrips op de wielen. De kraan wordt bediend met een afstandsbediening met een camera-vriendelijk display. De precieze prestatiegegevens zijn te vinden in de technische gegevens.

De machines worden vervaardigd in Duitsland met behulp van hoogwaardige componenten. Vanwege de mogelijkheid van verschillende opties, kan het apparaat zeer goed worden aangepast aan individuele vereisten.

De IMK35500 is ideaal voor het werken in fabriekshallen omdat deze hijskraan volledig elektrisch opereert. Geen uitstoot en geluidsoverlast. Dit maakt het dan ook de beste keuze voor werken in industriele omgevingen waar de ruimte beperkt is. De IMK35500 minihijskraan is dan ook de ideale vervanger van de bovenloopkraan.


IK BEN GEÏNTERESSEERD!

Vraag hieronder direct een offerte aan en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!
Klik hier voor het starten van een aanvraag

Technische specificatiesMeer weten?

Niet alles duidelijk? Wij beantwoorden graag uw vragen.