[page_title]

U wilt een [page_title]? Dan biedt een minihijskraan van Sankoo de oplossing.

De toepassingen van onze compacte kranen zijn veelzijdig, vooral omdat deze gehuurd kunnen worden met en zonder een hijskraan machinist.

Is het te zwaar,
bel Sankoo maar!

0497 57 38 71

Of doe meteen online een verhuur aanvraag, voor de door u gewenste minihijskraan.

[page_title]

Voor iedere klus hebben wij een geschikte mini hijskraan. Bijvoorbeeld als je glaszetter, machineverhuizer, of een staalbouwer bent. Het grootste voordeel van huren is dat je altijd gebruik kunt maken voor het meest geschikte model. Het huren van een minihijskraan bij Sankoo is efficiënt en voordelig. Een compactkraan huren dat doe je bij dé minihijskraan specialist Sankoo.

Een [page_title] doe je bij Sankoo. Wij hebben een breed assortiment minihijskranen beschikbaar voor de verhuur. Onze minihijskranen beschikken elk over hun eigen kwaliteiten. Wij bieden de mogelijkheid om een van onze mini hijskranen te huren met bediening door onze ervaren machinisten.

De minihijskranen van Sankoo bieden unieke eigenschappen waardoor er gewerkt kan worden op locaties waar een normale hijskraan of vrachtwagenkraan niet kan komen. Doordat onze hijskranen zo compact en flexibel zijn kan er gewerkt kan worden in kleine ruimtes en zelfs door een normale loopdeur passen.

Daarnaast zijn alle modellen uitgevoerd met een elektro inverter motor waardoor deze volledig elektrisch in gesloten ruimtes kunnen werken zonder uitstoot van CO2.

Minihijskranen van Bg Lift
Bg Lift M250 Li-ion Lithium Elektrische Minihijskraan

Huuraanvraag doen

Wanneer u interesse heeft in het huren van een van onze minihijskranen kunt u gemakkelijk online een aanvraag doen. Natuurlijk wilt u weten wat de kosten zijn. Wij communiceren onze prijzen duidelijk bij iedere minihijskraan.

Wanneer u er toch niet helemaal uit komt, kunt u altijd contact met ons opnemen. Daardoor heeft u altijd een duidelijk overzicht van de huurprijzen bij Sankoo. En ook geen verassing achteraf!

Doormiddel van ons moderne materiaal en vakkundige machinisten kunnen wij u goed adviseren over de mogelijkheden, en de beste keus voor uw werkzaamheden. Doordat we jarenlange ervaring hebben kunnen wij onze kennis aan u overdragen op het hoogste niveau.

Keuzehulp nodig?

Wij adviseren u graag!

Bel ons direct op:

0497 57 38 71

  • Altijd bereikbaar
  • Geen aanbetaling
  • Recente Machines
  • Service dienst
Minihijskranen van sankoo:
Compact
Krachtig
Efficiënt
Veilig

Veelgestelde vragen

Kan ik voor een langere termijn huren?

Het huren voor een langere termijn is zeker mogelijk. We sturen u graag een offerte!

Is de prijs inclusief verzekering?

De getoonde prijs is inclusief verzekering, met een eigen risico van € 2.500,- De te hijsen last is niet verzekerd.

Kan ik een minihijskraan huren met machinist?

Dat kan! Onze minihijskranen zijn namelijk ook te huur met bediening. Dit wordt gedaan door onze eigen ervaren machinisten.

Privacy Voorkeuren
Wanneer u onze website bezoekt, kan het zijn dat er via uw browser informatie van specifieke diensten wordt opgeslagen, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacyvoorkeuren wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies invloed kan hebben op uw ervaring op onze website en de diensten die wij aanbieden.