Nieuwsbericht: Coronavirus (COVID-19)

Hieronder de laatste informatie over het Coronavirus (covid-19)

Geachte relatie,

We beleven uitzonderlijke tijden. Deze situatie is bijzonder en voor niemand makkelijk. We hopen dan ook dat u, uw dierbaren en uw medewerkers gezond en veilig zijn en dat ook blijven.

Wij zijn op dit moment geopend en zoals u van ons gewend bent en staan wij klaar om u te helpen! Uiteraard zijn er de nodige hygiënemaatregelen getroffen en doen onze medewerkers hun uiterste best om alles zo goed mogelijk voor u te regelen.

Om onze dienstverlening te waarborgen in deze uitzonderlijke tijd en omdat wij uw en onze gezondheid hoog in het vaandel hebben staan, heeft Sankoo een aantal maatregelen getroffen om besmetting met Corona (COVID-19) te voorkomen.

Coronavirus

Hieronder een aantal belangrijke mededelingen:

  • Wij zijn op dit moment geopend met inachtneming van strikte hygiënevoorschriften. Deze situatie is echter steeds aan verandering onderhevig. Wij volgen hierin de adviezen van de overheid.
  • U kunt huren via www.sankoo.com, per telefoon 0497 57 38 71 of via kantoor@sankoo.com
  • Leveringen van gemaakte reserveringen vinden zonder tegenbericht plaats conform afspraak.
  • Onze machinisten/monteurs volgen daarbij de voorgeschreven hygiënevoorschriften en vermijden zo veel mogelijk contact. Leveringen/plaatsingen vinden plaats op de door u gewenste locatie.

Wij rekenen op uw begrip, samen moeten wij deze crisis overwinnen.

Mocht u nog vragen hebben of verder informatie willen dan kunt u vanzelfsprekend altijd contact met ons opnemen.

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.
Volg ons op social media:

Klantenservice

Antwoord op al uw vragen

Neem contact met ons op.

0497 57 38 71

Of neem contact met ons via het Contactformulier

Klantenservice
Privacy Voorkeuren
Wanneer u onze website bezoekt, kan het zijn dat er via uw browser informatie van specifieke diensten wordt opgeslagen, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacyvoorkeuren wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies invloed kan hebben op uw ervaring op onze website en de diensten die wij aanbieden.