MAAK KENNIS MET DE B-TECH FLEXGRIP

MET TROTS PRESENTEREN WIJ EEN NIEUW PRODUCT!

Sankoo beschikt over de unieke krachtige multigrijper,
De Sankoo B-Tech Flexgrip ® is een uniek verlengstuk voor onze Minihijskranen.
De B-Tech Flexgrip ® is een nieuw ontwikkeld hydraulisch klem voor op onze minikranen. Met deze krachtige multigrijper kunnen we gemakkelijk profielen/ buizen en balken plaatsen vlak tegen een ‘plafond’ of horizontaal/ verticaal tegen een wand.

De B-Tech Flexgrip ® kan met zijn Grijpklem een gewicht hijsen van maar liefst 500 kilogram. Maar dat is niet alles; deze klem is in staat het element op het juiste niveau te positioneren door haar 300 graden draaiende kom; dat maakt de Flexgrip ® zo uniek.

Daarnaast is het mogelijk de Flexgrip ® hydraulisch uit te schuiven en heeft het een knikpunt zodat er gemakkelijk in elke hoek gewerkt kan worden.

De krachtige Sankoo B-Tech Flexgrip ® kan balken en kokers (metaal, steen, hout etc.) met alle profielen tot maat 300 oppakken. De klemmen, waarmee hij grip heeft op de te hijsen materialen, zijn ten opzichte van elkaar verstelbaar, de tussenmaat is minimaal 400 mm en maximaal 700 mm.

B-Tech Flexgrip
B-Tech Flexgrip

GRIJPEN
Het grijpen van een buis, koker of standaard constructieprofiel was nog nooit zo gemakkelijk!
Klemmen t.o.v. elkaar in breedte verstelbaar.

KANTELEN
300 graden verticale draaihoek (hierdoor kan een profiel van de grond opgepakt en zo ver gedraaid worden dat het tegen een ‘plafond’ geplaatst kan worden). De B-Tech Flexgrip ® is voorzien van een inwendige aandrijving

AFSTANDSBEDIEND
Te bedienen via de radiografische afstandsbediening van de hijskraan

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.
Volg ons op social media:

Klantenservice

Antwoord op al uw vragen

Neem contact met ons op.

0497 57 38 71

Of neem contact met ons via het Contactformulier

Klantenservice

Onze diensten:

Sankoo biedt een uiteenlopend assortiment van kwalitatief hoogstaande compacte machines.
Onze machines bieden efficiënte oplossing om zwaar werk te vergemakkelijken.

Het uitgebreide aanbod machines en toebehoren wordt telkens verder ontwikkeld naar aanleiding van recente ontwikkelingen die spelen in de markt. Hierdoor ontstaat een ruime keuze uit recente machines.

Is er een defect aan uw machine of wenst u een onderhoudsbeurt te laten uitvoeren?
Aarzel niet ons te contacteren, we komen zo snel mogelijk ter plaatse zodat u zo weinig mogelijk tijd verliest.

Privacy Voorkeuren
Wanneer u onze website bezoekt, kan het zijn dat er via uw browser informatie van specifieke diensten wordt opgeslagen, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacyvoorkeuren wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies invloed kan hebben op uw ervaring op onze website en de diensten die wij aanbieden.