Sankoo BgLift Compactkranen

Sankoo BGLift Compactkranen

Sankoo machineverkoop verhuur & service opereert vanuit de Kempen. Onze kerntaken bestaan uit het verkopen, verhuren en onderhouden van een breed aanbod compacte bouwmachines. In deze blog vertellen wij je graag meer over de BGLift Compactkranen van Sankoo.

De Sankoo BGLift Compactkranen zijn ontwikkeld om het zware tilwerk van bouwvakkers, glaszetters, staalbouwers en vele andere uit handen te nemen. Deze kranen lenen zich perfect voor het (verticaal) verplaatsen van zware bouwmaterialen, zijn eenvoudig te bedienen en bereiken door hun compactheid de meest ontoegankelijke plaatsen.

Bedienbaarheid
Alle functies van de kraan zijn bedienbaar via een afstandsbediening en zijn volledig proportioneel. De bediening op afstand levert veel tijdsbesparing op. Daarnaast zorgt het ook voor gemak tijdens het werk.

BgLift CWE 525

BgLift M060

Lastmomentbeveiliging
Ook zijn er meerdere stempelprogramma’s mogelijk, waarbij de lastmomentbeveiliging automatisch wordt aangepast. Voor een veilige werkomgeving is beveiliging van groot belang en dat is bij deze kraan dan ook van toepassing dankzij de zichzelf aanpassende lastmomentbeveiliging.

Eigengewicht
De kranen hebben een zeer laag eigengewicht t.o.v. de capaciteit. Wat ervoor zorgt dat er snel en veel werk verricht kan worden. Een vereiste voor bijvoorbeeld staalbouwers. De kwaliteiten van de kraan zijn erg belangrijk in het werkveld. Zowel voor het personeel dat aan het werk is als voor het werk dat geleverd wordt.

Veiligheid staat hierbij altijd op nummer 1. Het is van groot belang dat het personeel en de machines veilig kunnen werken. Een automatisch lastmomentbeveiliging zorgt ervoor dat de veiligheid gewaarborgd wordt. Het feit dat de kraan geen zwaargewicht is, heeft invloed op de kwantiteit van het werk. Zodra een machine sneller functioneert, zal het dan ook sneller verlopen .


Meer informatie? Raadpleeg dan een van onze medewerkers.