Sankoo MHK SK Compactkranen

De MHK SK zijn ontwikkeld om het zware tilwerk van bouwvakkers, glaszetters, staalbouwers en vele andere uit handen te nemen.

Sankoo MHK SK Compactkranen

Als verhuur en servicebedrijf opereert Sankoo vanuit de Kempen. Onze kerntaken bestaan uit het verhuren, verkopen en onderhouden van een breed aanbod compacte bouwmachines. In deze blog vertellen wij u graag meer over de MHK SK Compactkranen van Sankoo.

De MHK SK Compactkranen zijn ontwikkeld om het zware tilwerk van bouwvakkers, glaszetters, staalbouwers en vele andere uit handen te nemen. Deze kranen lenen zich perfect voor het (verticaal) verplaatsen van zware bouwmaterialen. De kranen zijn eenvoudig te bedienen en bereiken door hun compactheid de meest ontoegankelijke plaatsen.

Bedienbaarheid

Alle functies van de kraan zijn bedienbaar via een afstandsbediening en zijn volledig proportioneel. De bediening op afstand levert veel tijdsbesparing op omdat het een snelle werking heeft. Daarnaast zorgt het ook voor gemak tijdens het werk.

Lastmomentbeveiliging

Daarnaast zijn er meerdere stempelprogramma’s mogelijk, waarbij de lastmomentbeveiliging automatisch wordt aangepast. Voor een veilige werkomgeving is beveiliging van groot belang en dat is bij deze kraan dan ook van toepassing dankzij de automatisch lastmomentbeveiliging.
Eigengewicht

De kranen zijn van zeer laag eigengewicht t.o.v. capaciteit. Wat ervoor zorgt dat er snel en veel werk verricht kan worden. Dit is tevens handig omdat er veel zwaar werk overgenomen kan worden voor bijvoorbeeld staalbouwers.

De kwaliteiten van de kraan zijn erg belangrijk voor op de werkvloer. Zowel voor het personeel dat aan het werk is als voor het werk dat geleverd wordt. Veiligheid staat tijdens het werk op nummer 1. Het is van groot belang dat het personeel en de machines veilig kunnen werken. Een automatisch lastmomentbeveiliging zorgt ervoor dat de veiligheid gewaarborgd wordt. Het feit dat de kraan geen zwaargewicht is, heeft invloed op de kwantiteit van het werk. Zodra een machine sneller functioneert, zal het ook meer werk leveren.

Meer informatie over de MHK SK Compactkranen inwinnen? Raadpleeg dan een van onze medewerkers.