Compactkranen

De compacte kranen van BGlift lenen zich perfect voor het (verticaal) verplaatsen van o.a. zware bouwmaterialen. De minihijskranen zijn eenvoudig te bedienen en bereiken door hun compactheid de meest ontoegankelijke plaatsen.

Verhuur van compact kranen

Wilt u een compact kraan huren? Dan bent u nu op het juiste adres. Sankoo is dé specialist in het verhuur van mini-hijskranen (indien gewenst) met bediening voor alle mogelijke taken en klussen.

Sankoo BgLift M060

Bekijk Compactkraan


Sankoo BgLift M250

Bekijk Compactkraan


Sankoo BgLift M400

Bekijk Compactkraan


Sankoo BgLift CWE525

Bekijk Compactkraan


Sankoo MHK SK4

Bekijk Compactkraan

Sankoo MHK SK6

Bekijk Compactkraan

Sankoo MHK SK10

Bekijk Compactkraan

Sankoo TC1

Bekijk Compactkraan

Compactkraan huren - Mini-hijskraan huren


Sankoo Bg Lift Compact kraan Huren

Bg Lift is een vooruitstrevende fabrikant uit Italië. Deze kranen zijn erg flexibel en maken werk in kleine ruimtes mogelijk. Bij ons ontvangt u vooraf een duidelijk overzicht van de kosten, zodat u gemakkelijk een kraan kunt huren zonder extra kosten achteraf. Doormiddel van ons moderne materiaal en vakkundige machinisten kunnen wij u goed adviseren over de mogelijkheden. Doordat we veel ervaring in huis hebben kunnen wij onze kennis overdragen op het hoogste niveau.

Sankoo Bg Lift Compact kraan Huren

De compact kranen van Sankoo zijn ontwikkeld om het zware tilwerk van bouwvakkers, glaszetters, staalbouwers en vele andere uit handen te nemen.

Deze kleine krachtpatsers lenen zich perfect voor het (verticaal) verplaatsen van zware bouwmaterialen, zijn eenvoudig te bedienen en bereiken door hun compactheid de meest ontoegankelijke plaatsen.

Bg Lift Compactkraan huren