Robby 420XL glasrobot huren

Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Huurprijs

HUREN MET MACHINIST

Totaalprijs per uur:

€ 75,-
Prijs is inclusief de huur van de machine, machinist en transport, met een minimum van 3 uur.
Zonder bediening

Dagprijs:
Weekprijs:

€ 150,-
€ 600,-

Prijzen zijn excl. BTW / Transport
Robby 420 Glasrobot

Omschrijving

De Robby 420 Glasrobot maakt het mogelijk om glas te plaatsen zonder zware inspanningen. Deze compacte machine is bijzonder gemakkelijk manoeuvreerbaar en eenvoudig te vervoeren. Door de krachtige voorwielaandrijving en brede banden staat de Robby bekend als een terreinvaardige allrounder.

Deze krachtige hefinrichting is uitgerust met 4 zuignappen die in totaal 420 kg kunnen heffen.

De zuigkop kan 360 ° handmatig draaien, 180 ° link/rechts verstellen en in totaal 100 ° kantelen. De Robby 420 heeft een zijshift van 20cm en telescopeert 60 cm naar voren. Het vacuümsysteem met dubbel circuit werkt volgens EN 13155. De Robby 420 werkt volledig op accu’s.

De Robby is uitgerust met een sterke elektrische wielaandrijving en is gemakkelijk te hanteren dankzij de dubbele achterwielen. Dit maakt het eenvoudiger om de machine ter verladen in een busje.

Privacy Voorkeuren
Wanneer u onze website bezoekt, kan het zijn dat er via uw browser informatie van specifieke diensten wordt opgeslagen, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacyvoorkeuren wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies invloed kan hebben op uw ervaring op onze website en de diensten die wij aanbieden.