hoogwerker huren

Wilt u een van onze hoogwerkers huren? Dan bent u nu op het juiste adres. Sankoo is dé specialist in het verhuur van hoogtewerkers, spinrupshoogwerkers en schaarhoogwerkers voor alle mogelijke werkzaamheden in de hoogte.

De hoogtewerkers van Sankoo bieden de ideale oplossing voor werken in de hoogte. Sankoo beschikt over een breed aanbod schaarhoogtewerkers, autohoogtewerkers en spin-rupshoogtewerkers (Cela & Platform Basket Spider) die een hoogte kunnen bereiken tot wel 30 meter. De zijdelingse reikwijdte gaat tot 16 meter.

IS HET Onbereikbaar?
bellen maar!

0497 57 38 71

Of doe meteen online een verhuur aanvraag, voor de door u gewenste hoogtewerker.

Actie: eerste 2 dagen gratis
Cela Overzicht
15 meter | 1.600 kg
Cela DT25 Spyder
25 meter | 2.950 kg
25 meter | 3.500 kg
Sinoboom Hoogwerker
8 meter | 2.490 kg
Haulotte hoogwerker
8,2 meter | 1.875 kg
15 meter | 1.850 kg
Toucan 1010 Hoogwerker
10 meter | 3.300 kg
Dutch CF36.10
10.3 meter | 3.600 kg

Spinhoogwerkers van CELA

Cela werd geboren als een hoogtewerker productiebedrijf, echt en sterk verbonden met de omgeving en zijn sterke waarden die eerst werden gekenmerkt door de groei en door de ontwikkeling en vervolgens de uitbreiding ervan. Dit alles dankzij de Cela medewerkers en hun onderscheidende kenmerken.

Cela staat klaar voor een nieuwe uitdaging, misschien wel de meest charmante, waarbij we de kennis en ervaring die we in het verleden hebben opgedaan als ons concurrentievoordeel gebruiken om de positieve en dynamische punten te schetsen die we in de toekomst kunnen creëren. Cela creëerde in 1965 het eerste op een vrachtwagen gemonteerde werkplatform ter wereld.

Cela DT15 Spyder Spinrupshoogwerker Spinhoogwerker

hoogtewerkers verhuur

Hoe het huren van een hoogtewerker jou werk gemakkelijker maakt!
Vanwege de compacte afmetingen geraken deze hoogtewerkers tot op de meest onbereikbare plekken. Daarnaast zijn de schaarhoogwerkers en spinhoogwerkers gemakkelijk te transporteren op een aanhangwagen.

Veiligheid staat voorop

Hier boven vindt u alle modellen uitgebreid vermeld. Daarnaast staan alle prijzen vermeld bij de hoogwerker. Door het diverse aanbod bieden de hoogwerkers van Sankoo altijd een oplossing op maat. Toch is het niet altijd even gemakkelijk om de juiste keuze te maken, onze medewerkers geven u daarom graag persoonlijk advies.

Cela DT28 Autohoogwerker Vrachtwagenhoogwerker Hoogwerker
Privacy Voorkeuren
Wanneer u onze website bezoekt, kan het zijn dat er via uw browser informatie van specifieke diensten wordt opgeslagen, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacyvoorkeuren wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies invloed kan hebben op uw ervaring op onze website en de diensten die wij aanbieden.