Sankoo BGLift M060 Compactkraan

Technologie


  • Elektrisch voor binnengebruik
  • 50° Zwenken
  • Hydraulisch uitschuifbare arm
  • Afneembare kraanarm


BGLift M060

De M060 is ideaal voor zowel binnen- als buitengebruik. Door het geringe gewicht van de M060 maakt het mogelijk om op verdiepingsvloeren te werken.

Bg Lift M060 Compactkraan kopen

Omschrijving

De Bg Lift M060 is een klein meesterwerk in techniek en ontwerp. Een minihijskraan welke kan rijden met last en een zwenkbereik heeft van 50°. De Bg Lift M060 is extreem compact en ergonomisch, ontwikkeld door BGLIFT speciaal voor het gebruik in krappe ruimtes.

De Bg Lift M060 is een Pick and Carry kraan die eenvoudig te verrijden en transporteren is. Het eigengewicht van de Bg Lift M060 is laag gehouden zodat deze geen schade maakt aan de ondergrond. De hydraulisch verbreedbare rupsen verhogen de stabiliteit van de kraan waardoor er ook gewerkt kan worden op ongelijk terrein.

Deze compacte kraan kan uitgevoerd worden met zowel een benzine- als een elektromotor en is geschikt voor binnen- als buitengebruik. Het 50°zwenkbereik verhoogd de mogelijkheid tot precisiewerk. Deze compacte kraan kan uitgevoerd worden met een demontabele hijsarm. Op deze manier kan het onderstel worden ingezet om materialen te vervoeren.

Ik ben geïnteresseerd!

Vraag hieronder direct een offerte aan en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!
Ik wil graag een offerte ontvangen!

Technische specificaties
Meer weten?

Niet alles duidelijk? Wij beantwoorden graag uw vragen.