Scroll Top

Gebruikte Avant 750TDL

Interesse?

  Op aanvraag

  Compact

  Telescopische arm

  Uitzonderlijke zichtbaarheid

  Algemene informatie:

  De Avant 700 serie zijn sterke en uiterst veelzijdige knikladers voor taken waar een hoog hefvermogen en/of rijsnelheid nodig is, toch blijft de machine uiterst compact. De 700 series zijn het perfecte werktuig om straten schoon te vegen of andere onderhoudswerken op smalle opritten of stadstuinen. Maar ook voor het heffen en verplaatsen van strobalen, transporteren van klinkers of ander materiaal op bouwwerven en in heel wat van andere omstandigheden.

  Dankzij zijn hoge rijsnelheid en het feit dat hij makkelijk te transporteren is op een aanhangwagen zorgt ervoor dat je je vlot van de ene werf naar de andere kan verplaatsen.

   

  Zichtbaarheid:

  Bij alle AVANT-series (behalve de R-serie) zit de chauffeur op het voorste deel van de kniklader. Het meest efficiënte werk wordt bereikt wanneer de bestuurder zo dicht mogelijk bij de toebehoren zit. Daarnaast heeft hij ook een laag liggend zwaartepunt, wat de stabiliteit ten goede komt. Het star scharnierpunt zonder pendelbeweging verbetert de stabiliteit in alle omstandigheden en zorgt voor behoud van het maximum hefvermogen in geknikte toestand.

   

  Telescopische arm:

  Ondanks een compacte bouw, beschikt iedere AVANT, dankzij de telescooparm, over maximum reikwijdte en hefhoogte.  De telescopische arm is verschoven ten opzichte van de middellijn van de machine en biedt uitzonderlijk zicht voor de bestuurder in elke positie van de arm. Wanneer de laadarm ingetrokken is, is het mogelijk de zwaarste lasten te tillen. Met een volledig uitgereikte arm is de reikwijdte en hefhoogte ongeëvenaard.

   

  Compact:

  AVANT combineert kracht met compacte afmetingen perfect. Een compacte AVANT-kniklader beschikt over eenzelfde hefvermogen dan veel andere laders met grotere afmetingen. Dit betekent dat een AVANT uiterst geschikt is voor gebruik op kleine en/of smalle ruimtes. Ook in krappe situaties behoudt de bestuurder perfect de voeling, zowel met het aanbouwwerktuig als met de omgeving rond de machine.

  Specificaties

  • Merk: Avant
  • Model: 750TDL
  • Max. hefvermogen: 2100 kg
  • Hefhoogte: 3,08m
  • Vermogen: 36KW, 49 pk
  • Type: M750 EIMCT
  • Jaar: 2015
  • Status: Gebruikt/ nagekeken
  • Motor: Kubota
  • Gewicht: 1930kg
  • Brandstof: Diesel

  Heeft u vragen?

  Of wenst u meer informatie te ontvangen vul dan het bovenstaande formulier in of neem contact met ons op via:

  0031497573871

  Privacy Voorkeuren
  Wanneer u onze website bezoekt, kan het zijn dat er via uw browser informatie van specifieke diensten wordt opgeslagen, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacyvoorkeuren wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies invloed kan hebben op uw ervaring op onze website en de diensten die wij aanbieden.