Gebruikte Avant E6

Interesse?

Nu voor: € 35.500,-

Topkwaliteit

Aantrekkelijke prijs

Volledig gecontroleerd

Omschrijving

UNIEKE EIGENSCHAPPEN

AVANT is de eerste fabrikant die een volledige elektrisch aangedreven kniklader op de markt brengt. Deze kniklader met nuluitstoot en extreem laag geluidsniveau biedt hetzelfde comfort en dezelfde eigenschappen als de AVANT 500-serie uitgerust met een dieselmotor. De veelzijdigheid, compacte afmetingen en wendbaarheid van de e-serie maken het mogelijk om in verschillende omgevingen te werken.

SNELHEID EN TREKKRACHT

De rijsnelheid van de e-serie bedraagt 10 km/u, wat ruimschoots voldoende is voor werken op kleinere oppervlaktes of bouwwerven. Dankzij de elektromotor is de e-serie zeer geschikt voor binnengebruik. De Poclain-wielmotoren zorgen voor een performante trekkracht en de kracht en het koppel van de elektromotor zijn maximaal.

EXCELLENTE TECHNOLOGIE

De hydrostatische aandrijving op de AVANT e-serie zorgt voor een aangename rijervaring voor de bestuurder. Een onderhoud op de lader omvat vooral de controle op de batterij en de hydraulische filter. De veelzijdigheid en het comfort van de machine kunnen verder vergroot worden door een brede waaier aan opties.

Specificaties

  • Merk: Avant
  • Model: E6
  • Brandstof: Elektrisch
  • Batterijcapaciteit: 13,8 kWu
  • Type batterij: Lithium-ion
  • Bouwjaar 2019
  • Status: Gebruikt

Heeft u vragen?

Of wenst u meer informatie te ontvangen vul dan het bovenstaande formulier in of neem contact met ons op via:

0031497573871

Privacy Voorkeuren
Wanneer u onze website bezoekt, kan het zijn dat er via uw browser informatie van specifieke diensten wordt opgeslagen, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacyvoorkeuren wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies invloed kan hebben op uw ervaring op onze website en de diensten die wij aanbieden.