Gebruikte Cela DT25 Autohoogwerker

Interesse?

Nu voor: € 81.950,-

Topkwaliteit

Aantrekkelijke prijs

Volledig gecontroleerd

Omschrijving

De Cela DT25 is gebouwd op een Daily 35S12 welke ideaal is voor glazenwassers, schilders en dakwerkzaamheden. De maximale werkhoogte bedraagt 25 meter en heeft hier een stempelbreedte van 2,05 voor nodig.

Dankzij de dubbele telescoopconstructie heeft de Cela DT25 meer werkbereik dan ooit. Het knikpunt van de boven- en ondermast bevindt zich op 14.00 meter. De autohoogwerkers van Cela hebben geen achterwaartse uitzwaai waardoor er gemakkelijk en veilig langs wegen en/of muren gewerkt kan worden.

Standaard is de CELA-autohoogwerker DT25 voorzien van water-, lucht- en stroomdoorvoer naar het platform. Alle kabels en leidingen zijn weggewerkt in de mast.

Optioneel is de CELA DT25 Spyder automatisch waterpas af te stempelen. Uiteraard blijft het mogelijk om de onafhankelijk de stempelpoten apart te bedienen. Het intrekken van de stempelpoten is dan ook met een knop gelijkmatig te realiseren.

De hoogwerkers van CELA worden geleverd met een geactiveerde GSM-Module. Hiermee kan de machine op afstand worden uitgelezen en eventuele storingen en foutmeldingen worden verholpen.

Heeft u vragen?

Of wenst u meer informatie te ontvangen vul dan het bovenstaande formulier in of neem contact met ons op via:

0031497573871

Specificaties

Bouwjaar: 09-2020
Ca. 1.500 Km
    Werkhoogte: 25 m
Horizontaal bereik 12 m
    Capaciteit: 230 kg
    Rotatie: 90º links – 90º rechts
   Rotatie: 1440º
    Werkhoogte (onder niveau) -5 m
    Hijscapaciteit: 260 kg
Privacy Voorkeuren
Wanneer u onze website bezoekt, kan het zijn dat er via uw browser informatie van specifieke diensten wordt opgeslagen, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacyvoorkeuren wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies invloed kan hebben op uw ervaring op onze website en de diensten die wij aanbieden.