Hoogtewerker kopen

Spinhoogtewerker kopen

De Spinhoogtewerkers van Cela hebben een aantal zeer specifieke eigenschappen. De Cela hoogtewerker heeft een robuuste mastconstructie voor meer stabiliteit en werkcomfort. Deze hoogtewerkers worden dan ook vaak ingezet bij situatie waar gewerkt moet worden in de hoogte met beperkte ruimte. De uiterste compacte afmetingen van deze Cela hoogtewerkers heeft als voordeel dat ze een laag eigen gewicht hebben en erg wendbaar zijn. Deze Spinhoogtewerkers kunnen vaak plekken bereiken waar geen enkel andere hoogtewerker kan komen. Ze zijn zowel voor binnen als buiten te gebruiken. De aandrijving via de rupsen verhoogt de stabiliteit waardoor er gereden kan worden op ongelijk / onverhard terrein.

DIRECT MEER
INFORMATIE ONTVANGEN?

0497 57 38 71

Of doe meteen online een offerte aanvraag, voor de door u gewenste hoogtewerker.

Cela Overzicht
15 meter | 1.600 kg
Cela DT22 Spyder
22 meter | 2.800 kg
Cela DT25 Spyder
25 meter | 2.950 kg
Cela DT28 Spyder
28 meter | 4.900 kg
Cela DT30 Spyder
30 meter | 5.000 kg
15 meter | 1.850 kg
17.70 meter | 2.300 kg
21.70 meter | 3.000 kg

Autohoogtewerker kopen

Cela DT22
22 meter | 3.500 kg
25 meter | 3.500kg
Cela DT28
28 meter | 6.000 kg
Cela DT30
30 meter | 6.000 kg
Cela DT40
40 meter | 7.500 kg

VERKOOP VAN HOOGteWERKERS

U bent op zoek naar een hoogtewerker?

Bij Sankoo vindt u de juiste hoogtewerker die u nodig heeft om uw werk te vergemakkelijken. Sankoo beschikt over een divers aanbod spinhoogtewerkers en Cela autohoogtewerkers. Door deze diversiteit zit er altijd een hoogtewerker tussen waarmee wij u van dienst kunnen zijn.

Onze hoogtewerkers bieden de ideale oplossing voor het werken in de hoogte.

De hoogtewerkers van Sankoo bieden de ideale oplossing voor werken in de hoogte. Sankoo beschikt over een breed aanbod  vrachtwagenhoogtewerkers en spinhoogtewerkers die een hoogte kunnen bereiken tot wel 40 meter. De zijdelingse reikwijdte gaat tot 19 meter. Vanwege de compacte afmetingen geraken deze hoogtewerkers tot op de meest onbereikbare plekken. Daarnaast zijn de spin-rupshoogtewerkers van Cela gemakkelijk te transporteren op een aanhangwagen.

Wij bieden oplossingen op maat.

Door het diverse aanbod bieden de hoogtewerkers van Sankoo altijd een oplossing op maat. Graag adviseren wij u over de juiste keuze voor uw werkzaamheden. En begeleiden u zo naar een voor u makkelijke en veilige werkomgeving.

Cela DT28 Autohoogwerker Vrachtwagenhoogwerker Hoogwerker
Cela DT15 Spyder Spinrupshoogwerker Spinhoogwerker

PLATFORM BASKET KOPEN

Eenvoudig en veilig
Een hoogtewerker van Sankoo biedt de ideale oplossing voor werken in de hoogte. Het maakt het werken niet alleen eenvoudiger, maar ook veel veiliger. Met een hoogwerker bespaart u tegelijk waardevolle tijd, waardoor er efficiënter gewerkt kan worden.

CELA HOOGteWERKER KOPEN

Kwaliteit van Cela
Cela biedt diverse types van hoogtewerkers waarbij zowel horizontale als verticale bewegingen mogelijk zijn. Sankoo garandeert een gepaste invulling van uw noden. Bovendien mag u rekenen op ons onderbouwd advies en uiteraard een vlotte service.

Cela Spyder
Privacy Voorkeuren
Wanneer u onze website bezoekt, kan het zijn dat er via uw browser informatie van specifieke diensten wordt opgeslagen, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacyvoorkeuren wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies invloed kan hebben op uw ervaring op onze website en de diensten die wij aanbieden.