Righetti Dakplatenzuiger Huren

Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Huurprijs

Dagprijs:
Weekprijs:

€ 240,-
€ 960,-

Prijzen zijn excl. BTW / Transport
Righetti Dakplatenzuiger

Omschrijving

De Righetti CL1-6 is een vacuümzuiger met dubbel vacuümcircuit voor het heffen en installeren van wand- en dakpanelen. De CL1-6 heeft een kantelmechanisme en een rotatiesysteem om de panelen veilig van horizontale naar verticale posities te verplaatsen.

De zuignappen zijn geschikt voor platte, microrib of trapeziumvormige panelen die worden gebruikt in dakbedekking, bekleding en koelhuisconstructies. De CL1 is de multifunctionele vacuümheffer die kan worden aangepast voor alle soorten toepassingen.

De CL1 wordt geleverd met een opberg standaard waarop de lifter kan worden opgeborgen wanneer deze niet in gebruik is. Dankzij de compacte afmetingen kan het transport worden geoptimaliseerd.

Privacy Voorkeuren
Wanneer u onze website bezoekt, kan het zijn dat er via uw browser informatie van specifieke diensten wordt opgeslagen, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacyvoorkeuren wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies invloed kan hebben op uw ervaring op onze website en de diensten die wij aanbieden.