over ons

Wij hebben ons hart verpand aan het mechaniseren van zwaar handwerk

Sankoo Machineverkoop, Verhuur en Service BV is een innovatief bedrijf dat haar hart heeft verpand aan de mechanisering van zwaar handwerk. De kerntaken bestaan uit het verkopen, verhuren en onderhouden van een kwalitatief hoogstaand aanbod van o.a. minihijskranen, hoogwerkers en glasrobots.

SANKOO HEEFT
Jarenlange ervaring

Wist u dat Sankoo inmiddels al 30 jaar bestaat? Onder leiding van Johan van der Sanden is Sankoo al jaren actief op het gebied van machineverkoop en machineverhuur.

In ons bedrijf zijn vele jaren ervaring en deskundigheid samengebracht. Ons leveringsprogramma omvat de top van het compact werkmaterieel dat thans op de markt is. Dezelfde topkwaliteit geldt voor ons advies en voor onze service.

Jarenlange kennis en ervaring op gebied van compact werkmaterieel zijn gebundeld in een professionele organisatie.

Sankoo heeft voor iedere klus zijn eigen werkmaterieel.

Minihijskranen van Bg Lift
Minihijskranen
VAN BG LIFT

Sankoo is importeur van het innoverende minihijskranen merk Bg Lift. Deze mini-rupshijskranen worden ontwikkeld en geproduceerd in Italië.

Onze hijskranen hebben moderne kenmerken, zijn licht van gewicht en compact en bijzonder krachtig om problemen op te lossen van het werk in beperkte ruimtes met moeilijke toegang. Alle minihijskranen van Bg Lift kunnen ook volledig elektrisch werken!

Glaszuigers
VAN DIVERSE MERKEN

De Glaszuigers van Sankoo maken het plaatsen van het glas veiliger, efficiënter en makkelijker. We hebben een breed assortiment glaszuigers beschikbaar met elk een eigen kwaliteit.

Sankoo heeft de beschikking over glaszuigers met een draagvermogen van 300 kg t/m 2.000 kg. We bieden glaszuigers aan van de merken: Righetti, Kappel en Viavac. Voor de beste keuze adviseren wij u graag.

Glaszuiger Huren
Els Lift AE15 hoogwerker
Hoogwerkers
VAN DIVERSE MERKEN

Werken op hoogte? U kunt bij ons terecht voor o.a. Spinhoogwerkers, autohoogwerkers en schaarhoogwerkers.

Sankoo biedt een totaaloplossingen voor het werken op hoogte. Sankoo is importeur van het merk Cela, kwalitatief hoogstaande hoogwerkers welke vervaardigd worden in Italië. Cela biedt zowel spinrupshoogwerkers als autohoogwerkers met een werkhoogte tot wel 40 meter!

Knikladers
VAN DIVERSE MERKEN

Sankoo is dealer van de Pitbull Loader, een nieuwe serie minishovel. De producent heeft dit unieke product heruitgevonden met de nadruk op kwaliteit, kracht en behendigheid.

Om het aanbod knikladers compleet te maken bieden we ook een assortiment van Fuchs knikladers aan.

Pitbull Compact Loader Kniklader Grondbak
Wij Adviseren
U GRAAG!

Goed advies is de basis en iedere situatie is anders. Ons aanbod aan machines is groot en divers. Daarom helpen wij u graag om de juiste keuze te maken. Wij hebben al meer dan 30 jaar ervaring en delen die kennis dan ook graag met u.

Mocht u er dus zelf niet helemaal uitkomen en graag persoonlijk advies ontvangen, onze medewerkers staan voor u klaar.

En bovendien we maken de koffie vers voor u!

Privacy Voorkeuren
Wanneer u onze website bezoekt, kan het zijn dat er via uw browser informatie van specifieke diensten wordt opgeslagen, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacyvoorkeuren wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies invloed kan hebben op uw ervaring op onze website en de diensten die wij aanbieden.