Scroll Top

over ons

Wij hebben ons hart verpand aan het mechaniseren van zwaar handwerk

Sankoo Machineverkoop, Verhuur en Service BV is een innovatief bedrijf dat haar hart heeft verpand aan de mechanisering van zwaar handwerk. De kerntaken bestaan uit het verkopen, verhuren en onderhouden van een kwalitatief hoogstaand aanbod van o.a. minihijskranen, hoogwerkers en glasrobots.

30+
jaar
ervaring

Wist u dat Sankoo inmiddels al 30 jaar bestaat? Onder leiding van Johan van der Sanden is Sankoo al jaren actief op het gebied van machineverkoop en machineverhuur.

In ons bedrijf zijn vele jaren ervaring en deskundigheid samengebracht. Ons leveringsprogramma omvat de top van het compact werkmaterieel dat thans op de markt is. Dezelfde topkwaliteit geldt voor ons advies en voor onze service.

Jarenlange kennis en ervaring op gebied van compact werkmaterieel zijn gebundeld in een professionele organisatie.

Sankoo heeft voor iedere klus zijn eigen werkmaterieel.

 

 

Sankoo is importeur van het innoverende minihijskranen merk Bg Lift. Deze mini-rupshijskranen worden ontwikkeld en geproduceerd in Italië.

Onze hijskranen hebben moderne kenmerken, zijn licht van gewicht en compact en bijzonder krachtig om problemen op te lossen van het werk in beperkte ruimtes met moeilijke toegang. Alle minihijskranen van Bg Lift kunnen ook volledig elektrisch werken!

 

 

 

De Glaszuigers van Sankoo maken het plaatsen van het glas veiliger, efficiënter en makkelijker. We hebben een breed assortiment glaszuigers beschikbaar met elk een eigen kwaliteit.

Sankoo heeft de beschikking over glaszuigers met een draagvermogen van 300 kg t/m 2.000 kg. We bieden glaszuigers aan van de merken: Righetti, Kappel en Viavac. Voor de beste keuze adviseren wij u graag.

 

 

 

Werken op hoogte? U kunt bij ons terecht voor o.a. Spinhoogwerkers, autohoogwerkers en schaarhoogwerkers.

Sankoo biedt een totaaloplossingen voor het werken op hoogte. Sankoo is importeur van het merk Cela, kwalitatief hoogstaande hoogwerkers welke vervaardigd worden in Italië. Cela biedt zowel spinrupshoogwerkers als autohoogwerkers met een werkhoogte tot wel 40 meter!

 

 

 

 

Bent u op zoek naar dé oplossing voor moeiteloze glasplaatsing? Zoek niet verder! Ontdek de indrukwekkende glasrobots van het gerenommeerde merk Robby, beschikbaar via Sankoo. Verander uw werkwijze en maak het tillen van zwaar glas verleden tijd! Klaar om uw glasplaatsing te transformeren? Informeer nu bij Sankoo en laat ons u begeleiden naar de ideale glasrobot voor uw behoeften.

 

 

 

Bent u op zoek naar dé oplossing voor moeiteloze glasplaatsing? Zoek niet verder! Ontdek de indrukwekkende glasrobots van het merk Robby, beschikbaar via Sankoo. Verander uw werkwijze en maak het tillen van zwaar glas verleden tijd! Klaar om uw glasplaatsing te transformeren? Informeer nu bij Sankoo en laat ons u begeleiden naar de ideale glasrobot voor uw behoeften. De toekomst van soepele glasplaatsing wacht op u!

 

De mobiele laadbruggen van Sankoo zijn ontwikkeld om het laden en lossen van goederen met bijvoorbeeld een heftruck gemakkelijk te maken.

Deze laadbruggen dienen als oprit naar de laadruimte van een vrachtwagen. Een laadbrug wordt ook wel laadramp, mobiele laadklep of laadkaai genoemd. Informeer bij Sankoo en laat ons u begeleiden naar de perfecte mobiele laadbrug. Samen creëren we een naadloze overgang tussen efficiëntie en succes.

 

 

wij adviseren
u graag!

Nauwkeurig advies vormt de kern, en elke situatie is uniek. Ontdek onze uitgebreide en gevarieerde selectie van machines. Wij zijn toegewijd om u te begeleiden bij het maken van de perfecte keuze. Wij delen graag onze inzichten met u.

Wanneer u zelf voor een beslissing staat en verlangt naar gepersonaliseerd advies, staan onze teamleden voor u klaar.

En als extraatje, verwelkomen we u met vers gezette koffie!

Privacy Voorkeuren
Wanneer u onze website bezoekt, kan het zijn dat er via uw browser informatie van specifieke diensten wordt opgeslagen, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacyvoorkeuren wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies invloed kan hebben op uw ervaring op onze website en de diensten die wij aanbieden.