Loo 3, 5571 KN Bergeijk

Sankoo Verhuur

Uiteenlopende oplossingen

De verhuurservice van Sankoo biedt uiteenlopende, efficiënte oplossingen om zwaar werk te vergemakkelijken en productiever te werken. Sankoo verhuurt een kwalitatief hoogstaands aanbod van compacte machines zoals minihijskranen, compactkranen, hoogwerkers, knikladers, minigravers, kunststof rijplaten en aanbouwdelen.

Uitgebreid aanbod

Het uitgebreide aanbod machines en toebehoren wordt telkens verder ontwikkeld naar aanleiding van recente ontwikkelingen die spelen in de markt. Hierdoor ontstaat een ruime keuze uit recente machines. Voorop staat dat onze machines de beste prestaties leveren en veilig zijn in gebruik, waardoor wij garant kunnen staan voor een betrouwbare service.

Wij bespreken graag de verschillende mogelijkheden die voor u interessant zijn.

KWALITATIEF HOOGSTAAND AANBOD

Zoekt u een hulpmiddel dat zowel compact als oersterk is, dan bent u bij Sankoo aan het juiste adres. Ook voor het de verhuur van een langere periode van minihijskranen, hoogwerkers, knikladers en glasrobots bent u bij Sankoo op het juiste adres!

Wij vinden het belangrijk dat jouw karwei op de juiste manier uitgevoerd wordt. Al onze medewerkers zijn in het bezit van de juiste certificaten.

Van minihijskraan tot glasrobots en van hoogwerkers tot knikladers, niets ontbreekt in het veelzijdige verhuuraanbod van Sankoo. Onze verhuurservice biedt uiteenlopende, efficiënte oplossingen om uw zware werk te vergemakkelijken. Daarnaast zult u hierdoor ook productiever te werk gaan.

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Veiligheid voorop

Naast de veelzijdigheid garanderen wij machines van top kwaliteit. Dit mede dankzij onze interne technische dienst. Zij onderhouden de machines in de verhuur regelmatig. Hierdoor kunnen wij garant staan voor een betrouwbare service. Maar ook wordt het aanbod regelmatig uitgebreid. Dit door toevoeging van recente ontwikkelingen in de markt.

Naast bovengenoemde aspecten hecht Sankoo veel waarde aan veiligheid. Naast dat de machines van Sankoo top prestaties leveren en gemakkelijk zijn in het gebruik, zijn de machines tevens veilig in het gebruik. Dit voor zowel de bestuurder als voor mensen die zich bevinden op het terrein.

Mocht u nog wat minder bekend zijn met een van de machines dan raden wij het aan om dit vooraf bij ons te melden. Op deze manier kunnen wij u voorzien van de nodige uitleg en handige tips.

Bg Lift M250 Minihijskraan
Privacy Voorkeuren
Wanneer u onze website bezoekt, kan het zijn dat er via uw browser informatie van specifieke diensten wordt opgeslagen, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacyvoorkeuren wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies invloed kan hebben op uw ervaring op onze website en de diensten die wij aanbieden.