Sankoo Verhuur

Uiteenlopende verhuur oplossingen.

De verhuurservice van Sankoo biedt uiteenlopende oplossingen. Al onze machines zijn ontwikkeld om efficiënter te werken. Sankoo maakt uw zwaar werk makkelijk. Huur direct een van onze kwalitatief hoogstaande machines. Het aanbod compacte machines bestaat uit minihijskranen, hoogwerkers, glaszuigers, glasrobots, knikladers, minigravers, en laadbruggen.

DIRECT MEER
INFORMATIE ONTVANGEN?

0497 57 38 71

Of doe meteen online een verhuur aanvraag, voor de door u gewenste machine.

Minihijskranen
Beschikbaar vanaf:
€ 80,- p/u
Cela DT25 Spyder Spinhoogwerker
Hoogwerkers
Beschikbaar vanaf:
€ 75,- p/d
Robby 420 Glasrobot
Glasrobots
Beschikbaar vanaf:
€ 75,- p/u
Sankoo Glaszuigers
Glaszuigers
Beschikbaar vanaf:
€ 65,- p/d
Mobiele Laadbrug
Laadbruggen
Beschikbaar vanaf:
€ 255,- p/w
Pitbull vooraanzicht
Knikladers
Beschikbaar vanaf:
€ 125,- p/d
grondverzet
Grondverzet
  • Snelle levertijd
  • 12 maanden garantie
  • Eigen service dienst

Uitgebreid aanbod huurmachines

Het uitgebreide aanbod machines en toebehoren wordt telkens verder ontwikkeld naar aanleiding van recente ontwikkelingen die spelen in de markt. Hierdoor ontstaat een ruime keuze uit recente machines. Voorop staat dat onze machines de beste prestaties leveren en veilig zijn in gebruik. Hierdoor kunnen wij garant staan voor een betrouwbare service.

Wij bespreken graag de verschillende mogelijkheden die voor u interessant zijn.

Kwaliteit

Zoekt u een hulpmiddel dat zowel compact als oersterk is, dan bent u bij Sankoo aan het juiste adres. Ook voor het de verhuur van een langere periode van minihijskranen, hoogwerkers, knikladers en glasrobots bent u bij Sankoo op het juiste adres!

Wij vinden het belangrijk dat jouw karwei op de juiste manier uitgevoerd wordt. Al onze medewerkers zijn in het bezit van de juiste certificaten.

Van minihijskraan tot glasrobots en van hoogwerkers tot knikladers, niets ontbreekt in het veelzijdige verhuuraanbod van Sankoo. Onze verhuurservice biedt uiteenlopende, efficiënte oplossingen om uw zware werk te vergemakkelijken. Daarnaast zult u hierdoor ook productiever te werk gaan.

Veiligheid voorop

Naast de veelzijdigheid garanderen wij machines van top kwaliteit. Dit mede dankzij onze interne technische dienst. Zij onderhouden de machines in de verhuur regelmatig. Hierdoor kunnen wij garant staan voor een betrouwbare service. Maar ook wordt het aanbod regelmatig uitgebreid. Dit door toevoeging van recente ontwikkelingen in de markt.

Naast bovengenoemde aspecten hecht Sankoo veel waarde aan veiligheid. Naast dat de machines van Sankoo top prestaties leveren en gemakkelijk zijn in het gebruik, zijn de machines tevens veilig in het gebruik. Dit voor zowel de bestuurder als voor mensen die zich bevinden op het terrein.

Mocht u nog wat minder bekend zijn met een van de machines dan raden wij het aan om dit vooraf bij ons te melden. Op deze manier kunnen wij u voorzien van de nodige uitleg en handige tips.

Mini hijskraan Verhuur
Privacy Voorkeuren
Wanneer u onze website bezoekt, kan het zijn dat er via uw browser informatie van specifieke diensten wordt opgeslagen, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacyvoorkeuren wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies invloed kan hebben op uw ervaring op onze website en de diensten die wij aanbieden.