Verkoop

Op zoek naar een compactkraan, hoogwerker, kniklader of glasrobot/zuiger?
Dan bent u bij Sankoo uit Bergeijk aan het juiste adres!

VerkoopAdvies op maat


Kom dan eens langs, dan bespreken we de mogelijkheden.


Top 5 producten


  • Bg Lift M250
  • Bg Lift CWE525
  • Cela Spyder DT15
  • Dutch CF 36.10
  • Bg Lift M060

Sankoo adviseert u graag over de aankoop van de juiste machine


Hoe het kopen van een machine uw werk gemakkelijker maakt.

Het aanbod compacte machines van Sankoo biedt uiteenlopende, efficiënte oplossingen om zwaar werk te vergemakkelijken en productiever te werken. Sankoo verkoopt kwalitatief hoogstaande en compacte machines zoals minihijskranen, compactkranen, hoogwerkers, knikladers, minigravers, kunststof rijplaten en aanbouwdelen.

Advies bij het kopen

Het uitgebreide aanbod machines en toebehoren wordt telkens verder ontwikkeld naar aanleiding van recente ontwikkelingen die spelen in de markt. Hierdoor ontstaat een ruime keuze uit recente machines. Voorop staat dat onze machines de beste prestaties leveren en veilig zijn in gebruik, waardoor wij garant kunnen staan voor een betrouwbare service.

Wij bespreken graag de verschillende mogelijkheden die voor u interessant zijn.


Compactkranen/minihijskranen

Sankoo is recentelijk importeur geworden van het nieuwe, innoverende merk Bg Lift.
Deze vooruitstrevende fabrikant uit Noord-Italië bouwt een range compactkranen van 700kg tot en met 20.500kg eigen gewicht en biedt dus voor ieder wat wils.

Hoogwerkers

Cela is een topspeler op het gebied van hoogwerkers. Jarenlange ervaring garandeert hoogwerkers die veilig, robuust en kwalitatief hoogstaand zijn. De hoogwerkers van Cela zijn beschikbaar in verschillende uitvoeringen, waaronder rups- en autohoogwerkers

Knikladers

Het Finse merk Avant is op en top gespecialiseerd in de productie van compacte knikladers voor diverse toepassingen. Deze sterke en oerdegelijke machines zijn volledig ontworpen naar de wensen van de klant.


Waarom kiezen voor Sankoo

Sankoo is een dynamisch bedrijf met meer dan 26 jaar ervaring in de verkoop, verhuur en onderhoud van compacte bouwmachines. Dit in combinatie met het productgamma maakt het ons een betrouwbare partner in de verkoop én in de verhuur, vanwege de ruime keuzes aan machines welke Sankoo u te bieden heeft.

Ons modern machinepark is volledig uitgerust. Ook zijn er extra toebehoren beschikbaar dit met én zonder meerprijs. De verzekering en een periodieke keuring (zowel een Nederlandse als een Belgische keuring) zijn ook standaard inbegrepen.

"Alles begint en eindigt met service!" Sankoo is ook ná 17.00 uur bereikbaar.


NIET GEVONDEN WAT JE ZOCHT? NEEM DAN CONTACT MET ONS OP!