Scroll Top

machineVerkoop

ALLES BEGINT BIJ EEN GOED ADVIES.

Sankoo adviseert u dan ook graag over de aankoop van de juiste machine. Een compacte werkmachine maakt u werk gemakkelijker!

Sankoo heeft een uiteenlopend aanbod compacte machines welke efficiënte oplossing bieden voor het zware werk. Hierdoor kan er makkelijker, veiliger en efficiënter gewerkt worden.

Minihijskraan Bg Lift
Minihijskranen
Ontdek alle Minihijskranen
Beschikbaar vanaf:
€ 27.195,-
Cela DT25 Spyder Spinhoogwerker
Hoogwerkers
Ontdek alle Hoogwerkers
Beschikbaar vanaf:
€ 5.550,-
Pitbull vooraanzicht
Knikladers
Ontdek alle Knikladers
Beschikbaar vanaf:
€ 14.100,-
 • Snelle levertijd
 • 12 maanden garantie
 • Eigen service dienst
Robby 420 Glasrobot
Glasrobots
Ontdek alle Glasrobots
Beschikbaar vanaf:
€ 21.250,-
Sankoo Glaszuigers
Glaszuigers
Ontdek alle Glaszuigers
Beschikbaar vanaf:
€ 2.005,-
Mobiele Laadbrug
Laadbruggen
Ontdek alle Laadbruggen
Beschikbaar vanaf:
€ 11.950,-
grondverzet
Gebruikte machines
Ontdek het aanbod gebruikte machines

waarom kiezen voor sankoo?

Bij Sankoo geloven we in het leveren van hoogwaardige compacte bouwmachines, ondersteund door meer dan 30 jaar ervaring. Onze ruime expertise in verkoop, verhuur en onderhoud maakt ons de ideale keuze voor zowel Machineverkoop als machineverhuur.

Kies voor Sankoo – Waar Ervaring, Service en Innovatie Samenkomen voor Jouw Succes.

mini-rupshijskranen

Sankoo is een premium importeur van het innoverende minihijskranen merk Bg Lift. Deze vooruitstrevende fabrikant uit Noord-Italië bouwt een brede range compacte hijskranen. Er is een minihijskraan van 700 kg tot en met 20.500 kg eigen gewicht beschikbaar. Daarmee biedt Bg Lift dus voor ieder wat wil. Hoewel de minikranen van Bg Lift allemaal door hetzelfde bedrijf geproduceerd worden, beschikken zij elk over hun eigen kwaliteiten. Sankoo adviseert u graag over de juiste minihijskraan voor uw werkzaamheden.

knikladers

De Nederlandse Pitbull kniklader, geproduceerd in een nieuwe 7.000 m2 fabriek, staat voor geavanceerde technologie. Met meer dan 10 robotsystemen worden hoogwaardige producten efficiënt vervaardigd. Sankoo zet volledig in op deze kniklader, met extra nadruk op veiligheid, kwaliteit en duurzaamheid. Deze compacte en wendbare machine is een ideale ondersteuning voor zware taken in krappe ruimtes, waarmee diverse uitdagingen worden aangegaan.

hoogwerkers

Cela is een topspeler op het gebied van hoogwerkers. Jarenlange ervaring garandeert hoogwerkers die veilig, robuust en kwalitatief hoogstaand zijn. De hoogwerkers van Cela zijn beschikbaar in verschillende uitvoeringen, waaronder rups- en autohoogwerkers. De uiterste compacte afmetingen van de Cela hoogwerker is samen met zijn lage gewicht en wendbaarheid een groot voordeel. Deze Spinhoogwerkers kunnen vaak plekken bereiken waar geen enkel andere hoogwerker kan komen.

Sankoo Machineverkoop is dé plek waar bouwprofessionals hun krachtige en betrouwbare compacte machines vinden. Wij bieden een breed scala aan machines die echt indruk maken, zoals minihijskranen, compactkranen, Glaszuigers, Glasrobots, hoogwerkers, knikladers, minigravers, kunststof rijplaten en aanbouwdelen.

Onze machines zijn als de stevige bouwstenen van jouw project. Ze zorgen voor efficiëntie, precisie en betrouwbaarheid. Of je nu materialen moet hijsen, glas veilig moet vervoeren, op hoogtes moet werken of grond moet verplaatsen, met Sankoo krijg je topkwaliteit en prestaties.

Stap binnen in een wereld vol mogelijkheden. Kies voor Sankoo en kies voor een partner die jouw bouwsucces als prioriteit heeft. We staan klaar om jou te ondersteunen bij elke klus.

Ontvang Deskundig Advies voor Jouw Koop en Verhuur! Wij bespreken graag de verschillende mogelijkheden die voor u interessant zijn.
 • Op maat gemaakte opties
 • Technische Support
 • Advies op Maat
 • Onderhoud en Reparatie
 • Demonstraties
 • Efficiëntie
 • Oplossingsgericht
 • Projectondersteuning
Of doe meteen online een offerte aanvraag, voor de door u gewenste machine.
Privacy Voorkeuren
Wanneer u onze website bezoekt, kan het zijn dat er via uw browser informatie van specifieke diensten wordt opgeslagen, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacyvoorkeuren wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies invloed kan hebben op uw ervaring op onze website en de diensten die wij aanbieden.