machineVerkoop

ALLES BEGINT BIJ EEN GOED ADVIES.

Sankoo adviseert u dan ook graag over de aankoop van de juiste machine. Een compacte werkmachine maakt u werk gemakkelijker!

Sankoo heeft een uiteenlopend aanbod compacte machines welke efficiënte oplossing bieden voor het zware werk. Hierdoor kan er makkelijker, veiliger en efficiënter gewerkt worden.

Minihijskranen
Ontdek alle Minihijskranen
Beschikbaar vanaf:
€ 27.195,-
Cela DT25 Spyder Spinhoogwerker
Hoogwerkers
Ontdek alle Hoogwerkers
Beschikbaar vanaf:
€ 5.550,-
Pitbull vooraanzicht
Knikladers
Ontdek alle Knikladers
Beschikbaar vanaf:
€ 14.100,-
  • Snelle levertijd
  • 12 maanden garantie
  • Eigen service dienst
Robby 420 Glasrobot
Glasrobots
Ontdek alle Glasrobots
Beschikbaar vanaf:
€ 21.250,-
Sankoo Glaszuigers
Glaszuigers
Ontdek alle Glaszuigers
Beschikbaar vanaf:
€ 2.005,-
Mobiele Laadbrug
Laadbruggen
Ontdek alle Laadbruggen
Beschikbaar vanaf:
€ 11.950,-
grondverzet
Gebruikte machines
Ontdek het aanbod gebruikte machines

HOOGSTAAND AANBOD

Sankoo machineverkoop, verkoopt een breed aanbod kwalitatief hoogstaande compacte machines zoals minihijskranen, compactkranen, Glaszuigers, Glasrobots, hoogwerkers, knikladers, minigravers, kunststof rijplaten en aanbouwdelen.

DIRECT GOED ADVIES ONTVANGEN?

0497 57 38 71

Of doe meteen online een offerte aanvraag, voor de door u gewenste machine.

ADVIES BIJ HET KOPEN

Het uitgebreide aanbod machines en toebehoren wordt telkens verder ontwikkeld naar aanleiding van recente ontwikkelingen die spelen in de markt. Hierdoor ontstaat een ruime keuze uit recente machines.

Voorop staat dat onze machines de beste prestaties leveren en veilig zijn in gebruik, waardoor wij garant kunnen staan voor een betrouwbare service.

Wij bespreken graag de verschillende mogelijkheden die voor u interessant zijn.

MINIHIJSKRANEN

Sankoo is een premium importeur van het innoverende minihijskranen merk Bg Lift. Deze vooruitstrevende fabrikant uit Noord-Italië bouwt een brede range compacte hijskranen. Er is een minihijskraan van 700 kg tot en met 20.500 kg eigen gewicht beschikbaar. Daarmee biedt Bg Lift dus voor ieder wat wils. Hoewel de minikranen van Bg Lift allemaal door hetzelfde bedrijf geproduceerd worden, beschikken zij elk over hun eigen kwaliteiten. Sankoo adviseert u graag over de juiste minihijskraan voor uw werkzaamheden.

HOOGWERKERS

Cela is een topspeler op het gebied van hoogwerkers. Jarenlange ervaring garandeert hoogwerkers die veilig, robuust en kwalitatief hoogstaand zijn. De hoogwerkers van Cela zijn beschikbaar in verschillende uitvoeringen, waaronder rups- en autohoogwerkers. De uiterste compacte afmetingen van de Cela hoogwerker is samen met zijn lage gewicht en wendbaarheid een groot voordeel. Deze Spinhoogwerkers kunnen vaak plekken bereiken waar geen enkel andere hoogwerker kan komen.

KNIKLADERS

De Pitbull kniklader wordt geproduceerd in Nederland, in een volledig nieuwe fabriek van 7.000 m2. Deze fabriek beschikt over de nieuwste technieken met meer dan 10 robotsystemen die op de meest efficiënte manier hoogwaardige producten produceert. Sankoo gelooft in dit product door de extra aandacht op veiligheid, kwaliteit en kracht. Daarnaast is deze machine erg compact en wendbaar, waarmee het een perfecte hulp is bij zware klussen in kleine ruimtes.

WAAROM KIEZEN VOOR SANKOO

Sankoo is een dynamisch bedrijf met meer dan 26 jaar ervaring in de verkoop, verhuur en onderhoud van compacte bouwmachines. Dit in combinatie met het productgamma maakt het ons een betrouwbare partner in de machineverkoop én in de machineverhuur, vanwege de ruime keuzes aan machines welke Sankoo u te bieden heeft.

Ons modern machinepark is volledig uitgerust. Ook zijn er extra toebehoren beschikbaar, dit met én zonder meerprijs. De verzekering en een periodieke keuring (zowel een Nederlandse als een Belgische keuring) zijn ook standaard inbegrepen.

“Alles begint en eindigt met service!” Sankoo is ook ná 17.00 uur bereikbaar.

Privacy Voorkeuren
Wanneer u onze website bezoekt, kan het zijn dat er via uw browser informatie van specifieke diensten wordt opgeslagen, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacyvoorkeuren wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies invloed kan hebben op uw ervaring op onze website en de diensten die wij aanbieden.