Sankoo verkoop

Alles begint bij een goed advies.

Sankoo adviseert u dan ook graag over de aankoop van de juiste machine. Een compacte werkmachine maakt u werk gemakkelijker!

Sankoo heeft een uiteenlopend aanbod compacte machines welke efficiënte oplossing bieden voor het zware werk. Hierdoor kan er makkelijker, veiliger en efficiënter gewerkt worden.

Direct goed advies ontvangen?

0497 57 38 71

Of doe meteen online een offerte aanvraag, voor de door u gewenste machine.

Aanbod gebruikte machines

Sankoo adviseert u graag over de aankoop van een gebruikte machine. Profiteer nu snel van onze scherpe prijzen. Een beller is sneller!

Deze machines zijn ex verhuur en/of demo machines. Altijd goed door ons gecontroleerd en onderhouden. Het aanschaffen van een gebruikte machine doe je bij Sankoo.

Bekijk ook eens ons aanbod gebruikte machines.

Hoogstaand aanbod

Sankoo verkoopt een breed aanbod kwalitatief hoogstaande compacte machines zoals minihijskranen, compactkranen, Glaszuigers,Glasrobots, hoogwerkers, knikladers, minigravers, kunststof rijplaten en aanbouwdelen.

Advies bij het kopen

Het uitgebreide aanbod machines en toebehoren wordt telkens verder ontwikkeld naar aanleiding van recente ontwikkelingen die spelen in de markt. Hierdoor ontstaat een ruime keuze uit recente machines.

Voorop staat dat onze machines de beste prestaties leveren en veilig zijn in gebruik, waardoor wij garant kunnen staan voor een betrouwbare service.

Wij bespreken graag de verschillende mogelijkheden die voor u interessant zijn.

Bg Lift M250 Minihijskraan Minirupshijskraan Compactkraan
MINIHIJSKRANEN

Sankoo is recentelijk importeur geworden van het nieuwe, innoverende merk Bg Lift.
Deze vooruitstrevende fabrikant uit Noord-Italië bouwt een range compactkranen van 700kg tot en met 20.500kg eigen gewicht en biedt dus voor ieder wat wils.

hoogwerkerS

Cela is een topspeler op het gebied van hoogwerkers. Jarenlange ervaring garandeert hoogwerkers die veilig, robuust en kwalitatief hoogstaand zijn. De hoogwerkers van Cela zijn beschikbaar in verschillende uitvoeringen, waaronder rups- en autohoogwerkers

KNIKLADERS

Het Finse merk Avant is op en top gespecialiseerd in de productie van compacte knikladers voor diverse toepassingen. Deze sterke en oerdegelijke machines zijn volledig ontworpen naar de wensen van de klant.

WAAROM KIEZEN VOOR SANKOO

Sankoo is een dynamisch bedrijf met meer dan 26 jaar ervaring in de verkoop, verhuur en onderhoud van compacte bouwmachines. Dit in combinatie met het productgamma maakt het ons een betrouwbare partner in de verkoop én in de verhuur, vanwege de ruime keuzes aan machines welke Sankoo u te bieden heeft.

Ons modern machinepark is volledig uitgerust. Ook zijn er extra toebehoren beschikbaar dit met én zonder meerprijs. De verzekering en een periodieke keuring (zowel een Nederlandse als een Belgische keuring) zijn ook standaard inbegrepen.

“Alles begint en eindigt met service!” Sankoo is ook ná 17.00 uur bereikbaar.

Privacy Voorkeuren
Wanneer u onze website bezoekt, kan het zijn dat er via uw browser informatie van specifieke diensten wordt opgeslagen, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacyvoorkeuren wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies invloed kan hebben op uw ervaring op onze website en de diensten die wij aanbieden.