Scroll Top

Onderhoud & Service

Onderhoud je machine, vraag online een offerte aan, maak een afspraak, ontdek onze service…
We houden ons aan onze beloften en doen er alles aan zodat jij eenvoudig en zonder problemen uw dagelijkse werkzaamheden kunt uitvoeren.

KWALITATIEF GOED ONDERHOUD

Kwalitatief goed materiaal verdient kwalitatief goed onderhoud. Daarom biedt Sankoo u Service van het hoogste niveau, en zullen onze ervaren monteurs uw machine niet alleen onderhoud maar ook adviseren over preventief onderhoud zodat u zorgeloos van onderhoudsbeurt tot onderhoudsbeurt kunt werken.

Naast het reguliere onderhoud dient iedere machine jaarlijks gekeurd te worden. Dit zijn afspraken die gelden in de Nederlandse wet, bij het gebruik over de grens kunnen andere afspraken gelden. Door kwalitatief goede service en periodieke inspecties wordt de levensduur van de machine verlengd en is de kans op storingen kleiner.

Verleng de levensduur

Goed onderhoud verlengd de levensduur van uw machine. Zorg er daarom voor dat u op tijd service pleegt aan uw machines.

Keuringen machines
 • Minihijskraan keuring
 • hoogwerker keuring
 • Glasrobot keuring
 • Vacuümzuiger keuring

Wij kunnen uw machine voorzien van een Nederlandse of Belgische keuring.

Maak een afspraak!

  Bg Lift M250 Minihijskraan Compactkraan
  Cela Hoogwerker DT15 Spyder
  Pitbull Compact Loader Kniklader

  Service

  Dankzij onze uitgebreide ervaring bieden wij een service die deskundig reageert op mogelijke storingen. Wij zorgen ervoor dat deze snel en efficiënt worden verholpen. Onze serviceafdeling is gevestigd in onze werkplaats in Bergeijk.

  Sankoo heeft een brede expertise

  Is er een defect aan uw machine of wenst u een onderhoudsbeurt te laten uitvoeren? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. We kennen onze machines door en door, wat van pas komt tijdens het onderhoud.

  Afgeschreven machines ondergaan een professionele behandeling totdat ze weer als nieuw zijn. Als u benieuwd bent naar de mogelijkheden, kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

  Afspraak maken

  Maak direct een werkplaats afspraak en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

  Klantenservice

  Antwoord op al uw vragen.

  Neem contact op met onze klantenservice:

  0497 57 38 71

  of neem contact met ons op via het contactformulier

  Klantenservice
  Privacy Voorkeuren
  Wanneer u onze website bezoekt, kan het zijn dat er via uw browser informatie van specifieke diensten wordt opgeslagen, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacyvoorkeuren wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies invloed kan hebben op uw ervaring op onze website en de diensten die wij aanbieden.