Onderhoud

Is er een defect aan uw machine of wenst u een onderhoudsbeurt te laten uitvoeren? Aarzel niet ons te contacteren, we komen zo snel mogelijk ter plaatse zodat u zo weinig mogelijk tijd verliest.


Storing?


ONZE TECHNISCHE DIENST REAGEERT SNEL, MAAR VOORAL DESKUNDIG.

Kwalitatief goed onderhoud

Kwalitatief goed materiaal verdient kwalitatief goed onderhoud. Daar hebben wij een technische dienst voor, die snel en kundig reageert op eventuele storingen. Uit ervaring weten wij dat onze machines zelden problemen geven. Mocht dat onverhoopt toch het geval zijn, zorgen wij ervoor dat dit snel verholpen wordt. De thuisbasis van de technische dienst is onze werkplaats in Bergeijk.

Naast het reguliere onderhoud dient iedere machine jaarlijks gekeurd te worden. Dit zijn afspraken die gelden in de Nederlandse wet, bij het gebruik over de grens kunnen andere afspraken gelden. Door kwalitatief goed onderhoud en periodieke inspecties wordt de levensduur van de machine verlengd en is de kans op storingen kleiner.

Verleng de levensduur

Goed onderhoud verlengd de levensduur van uw machine. Zorg er daarom voor dat u op tijd onderhoud pleegt aan uw machines.

Keuringen machines


  • Minihijskraan keuring
  • Glasrobot keuring
  • Glaszuiger keuring
  • Hoogwerker keuring
Meteen een afspraak maken!

Hoogwerker Onderhoud

Heeft uw hoogwerker onderhoud nodig?
Zoek dan niet verder dan bent u bij Sankoo op hét juiste adres!

Of het nu om regulier onderhoud gaat, een keuring of storing. De monteurs van Sankoo helpen u graag verder.

Eén van de belangrijkste eisen aan een hoogwerker is betrouwbaarheid en bedrijfszekerheid. Niets is zo vervelend als een hoogwerker die je in de steek laat, want dat gebeurt altijd op het verkeerde moment. Om dit te voorkomen is preventief onderhoud heel belangrijk.

Door het regelmatig onderhouden van uw Hoogwerker zorgt u ervoor dat deze in optimale en niet onbelangrijk veilige staat blijft. Zo voorkom je eventuele storingen, onverwachte kosten en bedrijfsongevallen. Sankoo controleert uw hoogwerker op alle onderdelen van de machine en vervangen we deze, uiteraard in overleg waar nodig.

Minikraan Onderhoud

Sankoo heeft de kennis om uw kraan op de juiste manier te onderhouden.
Daarnaast voert Sankoo ook de keuringen uit welke benodigd zijn om te mogen werken op bouw locaties.

Doordat Sankoo een groot eigen assortiment Minikranen heeft, maar ook vele in onderhoud voor diverse klanten is er een expertise op het gebied van onderhoud, service en storingen oplossen.
Mocht u problemen hebben met uw eigen Kraan dan helpt Sankoo u graag terug op de werkvloer.

Minigraver Onderhoud

Onderhoud aan Minigravers en andere grondverzetmachines is ook nodig.

Deze machines wordt vaak intensief gebruik gemaakt.
Door periodiek onderhoud aan uw minigraver voorkom je vaak onnodige reparaties en hoge kosten.

Sankoo heeft een brede expertise

Expertise
Is er een defect aan uw machine of wenst u een onderhoudsbeurt te laten uitvoeren? Aarzel niet ons te contacteren, we komen zo snel mogelijk ter plaatse zodat u zo weinig mogelijk tijd verliest. We kennen onze machines door en door, een expertise die tijdens het onderhoud ten volle van pas komt.

Revisie
Een apart hoofdstuk in onze werkplaats is revisie. Afgeschreven machines krijgen een professionele behandeling tot ze weer als nieuw zijn. Indien u benieuwd bent naar de mogelijkheden, kunt u gerust vrijblijvend contact met ons opnemen.