Onderhoud

Is er een defect aan uw machine of wenst u een onderhoudsbeurt te laten uitvoeren? Aarzel niet ons te contacteren, we komen zo snel mogelijk ter plaatse zodat u zo weinig mogelijk tijd verliest.


Storing?


ONZE TECHNISCHE DIENST REAGEERT SNEL, MAAR VOORAL DESKUNDIG.

Kwalitatief goed onderhoud

Kwalitatief goed materiaal verdient kwalitatief goed onderhoud. Daar hebben wij een technische dienst voor, die snel en kundig reageert op eventuele storingen. Uit ervaring weten wij dat onze machines zelden problemen geven. Mocht dat onverhoopt toch het geval zijn, zorgen wij ervoor dat dit snel verholpen wordt. De thuisbasis van de technische dienst is onze werkplaats in Bergeijk.

Naast het reguliere onderhoud dient iedere machine jaarlijks gekeurd te worden. Dit zijn afspraken die gelden in de Nederlandse wet, bij het gebruik over de grens kunnen andere afspraken gelden. Door kwalitatief goed onderhoud en periodieke inspecties wordt de levensduur van de machine verlengd en is de kans op storingen kleiner.

Verleng de levensduur

Goed onderhoud verlengd de levensduur van uw machine. Zorg er daarom voor dat u op tijd onderhoud pleegt aan uw machines.

Keuringen machines


  • Minihijskraan keuring
  • Glasrobot keuring
  • Glaszuiger keuring
  • Hoogwerker keuring
Meteen een afspraak maken!

Sankoo heeft een brede expertise

Expertise
Is er een defect aan uw machine of wenst u een onderhoudsbeurt te laten uitvoeren? Aarzel niet ons te contacteren, we komen zo snel mogelijk ter plaatse zodat u zo weinig mogelijk tijd verliest. We kennen onze machines door en door, een expertise die tijdens het onderhoud ten volle van pas komt.

Revisie
Een apart hoofdstuk in onze werkplaats is revisie. Afgeschreven machines krijgen een professionele behandeling tot ze weer als nieuw zijn. Indien u benieuwd bent naar de mogelijkheden, kunt u gerust vrijblijvend contact met ons opnemen.