Bomag BT60 Stamper huren

Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Huurprijs

Dagprijs:
Weekprijs:

€ 25,-
€ 100,-

Prijzen zijn excl. BTW / Transport
Bomag Stamper

Omschrijving

De Bomag BT60 is een 4-takt stamper met een eigen gewicht van 57 kg. Deze stamper is ideaal voor het gebruik van het aanstampen van sleuven, huisaansluitingen, bij reparaties en in omstandigheden waarbij een trilplaat niet ingezet kan worden.

Door de krachtige 4 pk, maar zeer compacte Honda benzinemotor is de BT60 ook geschikt op moeilijk toegankelijke ruimtes. De stampvoet van de Bomag BT60 heeft de volgende afmetingen (LxB) 335 x 230mm. De machine is zeer compact en krachtig. En daarnaast eenvoudig in gebruik en is degelijk en robuust gebouwd. De 4-takt motor in combinatie met de degelijke opbouw van deze machine maakt het een veelzijdige stamper. Ook te gebruiken voor overige trilwerkzaamheden.

Privacy Voorkeuren
Wanneer u onze website bezoekt, kan het zijn dat er via uw browser informatie van specifieke diensten wordt opgeslagen, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacyvoorkeuren wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies invloed kan hebben op uw ervaring op onze website en de diensten die wij aanbieden.