Cela Dt15 Spyder

Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Huurprijs

Dagprijs:
Weekprijs:

€ 225,-
€ 675,-

Prijzen zijn excl. BTW / Transport

Omschrijving

De compactste Spinhoogwerker ooit!
Met een transportlengte van 3.45 meter en een breedte van 0.80 meter is de CELA DT15 een gewilde hoogwerker voor schilders. Dankzij het lage eigen gewicht van de Spinhoogwerker is het transport gewicht inclusief aanhangwagen tot het minimale beperkt.

De Cela DT15 Spyder heeft doormiddel van de dubbele telescoopconstructie meer werkbereik dan ooit. Doordat de Spinrupshoogwerker zo compact is, is deze ideaal voor het werken in steden en smalle straten. Het knikpunt van de mast bevindt zich op 8 meter hoogte. Door de robuuste constructie van deze hoogwerker is er veel werkcomfort en stabiliteit. Het werkcomfort wordt verhoogd doordat de Spinhoogwerker voorzien is van water-, lucht- en stroomdoorvoer naar het platform. Alle kabels en leidingen zijn netjes in de mast weggewerkt.

Privacy Voorkeuren
Wanneer u onze website bezoekt, kan het zijn dat er via uw browser informatie van specifieke diensten wordt opgeslagen, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacyvoorkeuren wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies invloed kan hebben op uw ervaring op onze website en de diensten die wij aanbieden.