Cela DT25 Spyder huren

Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Huurprijs

Dagprijs:
Weekprijs:

€ 500,-
€ 1.500,-

Prijzen zijn excl. BTW / Transport
Cela DT25 Spyder

Omschrijving

De Cela DT25 Spyder is uniek concept met ongekende mogelijkheden! De transport lengte bedraagt 4,32 meter en de doorrijbreedte is slechts 0,80 meter. Het eigen gewicht bedraagt slecht 2.800 kg. Daardoor is deze hoogwerker gemakkelijk te transporteren op een aanhangwagen. Dit maakt de Cela DT25 Spyder een gewilde machine voor spouwmuurisolatie bedrijven.

Dankzij de dubbele telescoopconstructie heeft de Cela DT25 Spyder meer werkbereik dan ooit. Het knikpunt van de boven- en ondermast bevindt zich op 14.00 meter. De mastconstructie is robuust en zorgt daarmee voor veel stabiliteit en werkcomfort. De Cela DT25S is voorzien van water-, lucht- en stroomdoorvoer naar het platform welke weggewerkt zijn in de mast.

Optioneel is de CELA DT25 Spyder automatisch waterpas af te stempelen. Uiteraard blijft het mogelijk om de onafhankelijk de stempelpoten apart te bedienen. Het intrekken van de stempelpoten is dan ook met een knop gelijkmatig te realiseren.

De hoogwerkers van CELA worden geleverd met een geactiveerde GSM-Module. Hiermee kan de machine op afstand worden uitgelezen en eventuele storingen en foutmeldingen worden verholpen.

Privacy Voorkeuren
Wanneer u onze website bezoekt, kan het zijn dat er via uw browser informatie van specifieke diensten wordt opgeslagen, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacyvoorkeuren wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies invloed kan hebben op uw ervaring op onze website en de diensten die wij aanbieden.