Platform Basket 15.75 huren

Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Huurprijs

Dagprijs:
Weekprijs:

€ 225,-
€ 675,-

Prijzen zijn excl. BTW / Transport
Platform basket 15.75

Omschrijving

Deze hoogwerker op rupsen kan door een normale door of een smalle poort en is daardoor inzetbaar op plekken waar andere hoogwerkers niet kunnen komen.

Ook is deze voorzien van een makkelijk afneembare werkbak. Deze Platform Basket Spin rups hoogwerker biedt een oplossing voor snel en veilig werken zonder ladder of steiger.

De Platform Basket Spider 15.75 is een super compacte Spinhoogwerker op rups onderstel. Deze hoogwerker gaat tot wel 15 meter hoog en heeft een zijdelingse reikwijdte tot 8.5 meter. De Platform Basket 15.75 is zo compact, dat deze zelfs door een deuropening past. Met de non-marking rupsen en elektroaandrijving is het ook mogelijk om binnenshuis te werken. Daarbij worden de inzet mogelijkheden gemaximaliseerd door middel van de spinafstempeling. Sankoo verkoopt, verhuurt en onderhoudt de Platform Basket Spider 15.75.

Privacy Voorkeuren
Wanneer u onze website bezoekt, kan het zijn dat er via uw browser informatie van specifieke diensten wordt opgeslagen, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacyvoorkeuren wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies invloed kan hebben op uw ervaring op onze website en de diensten die wij aanbieden.