Bg Lift CWE525 huren

Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Huurprijs

HUREN MET MACHINIST

Totaalprijs per uur:

€ 149,50
Prijs is inclusief de huur van de machine, machinist en transport, met een minimum van 3 uur.
Zonder bediening

Dagprijs:
Weekprijs:
Weekprijs na de 4de week:

€ 1.350,-
€ 4.150,-
€ 3.500,-

Prijzen zijn excl. BTW / Transport
Bg Lift CWE525

Omschrijving

De Sankoo BgLift CWE 525 biedt uitzonderlijke prestaties in kleine ruimtes.
Een exclusief project van het BGlift onderzoeksteam, vervaardigd met de beste materialen en nieuwste technologieën. De best mogelijke combinatie van kracht en prestaties samengebouwd tot een compacte machine met uitstekende prestaties. Compacte afmetingen in combinatie met buitengewone manoeuvreerbaarheid tot op de millimeter nauwkeurig, maakt het mogelijk om te werken op plaatsen waar men normaal gezien met een kraan van deze capaciteit niet kan komen.

De CWE 525 is een erg opmerkelijk model met een hijshoogte van ruim 32 meter en een capaciteit van 14.515 kg, terwijl de doorrijbreedte slechts 1850 mm is. Het bereik is enorm groot, ook zonder inzet van de lier. De CWE 525 kan ook uitgevoerd worden met een driefase elektromotor.

De kraan beschikt over een afstandsbediening met display, waardoor alle kraanfuncties op de millimeter nauwkeurig bediend kunnen worden. De hydraulische Jib kan volledig ingevouwen worden zonder de lengte van de kraan te vergroten. De afstempeling beschikt over oneindig veel mogelijkheden in combinatie met directe proportionele aanpassing van het hijsvermogen.

Privacy Voorkeuren
Wanneer u onze website bezoekt, kan het zijn dat er via uw browser informatie van specifieke diensten wordt opgeslagen, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacyvoorkeuren wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies invloed kan hebben op uw ervaring op onze website en de diensten die wij aanbieden.