Bg Lift M060 huren

Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

We vallen je niet lastig! 
De gegevens in dit formulier gebruiken we enkel voor deze verhuuraanvraag.

Huurprijs

HUREN MET MACHINIST

Totaalprijs per uur:

€ 80,-
Prijs is inclusief de huur van de machine, machinist en transport, met een minimum van 3 uur.
Zonder bediening

Dagprijs:
Weekprijs:
Weekprijs na de 4de week:

€ 225,-
€ 800,-
€ 680,-

Prijzen zijn excl. BTW / Transport
Bg Lift M060 zonder achtergrond

Omschrijving

De Bg Lift M060 Mini-rupshijskraan is een klein meesterwerk in techniek en ontwerp. Deze minihijskraan kan rijden met last en heeft een zwenkbereik heeft van 50°. De Bg Lift M060 is extreem compact en ergonomisch, ontwikkeld door Bg Lift speciaal voor het gebruik in krappe ruimtes of op verdiepingsvloeren.

De Bg Lift M060 is een Pick and Carry compactkraan die eenvoudig te verrijden en transporteren is. Het eigengewicht van de Bg Lift M060 is laag gehouden zodat deze geen schade maakt aan de ondergrond. De hydraulisch verbreedbare rupsen verhogen de stabiliteit van de kraan waardoor er ook gewerkt kan worden op ongelijk terrein.

Deze compacte kraan kan uitgevoerd worden met zowel een benzine- als een elektromotor waardoor deze geschikt is voor binnen- als buitengebruik. Het 50°zwenkbereik verhoogd de mogelijkheid tot precisiewerk. Deze compacte kraan kan uitgevoerd worden met een demontabele hijs arm. Op deze manier kan het onderstel worden ingezet om materialen te vervoeren.

Deze Minirupshijskraan heeft een maximale hijslast van 580 kg, maximale hijshoogte van 4,25 meter en een maximaal horizontaal bereik van 3,01 meter. Standaard weegt deze minihijskraan 890 kilogram inclusief ballast.

Privacy Voorkeuren
Wanneer u onze website bezoekt, kan het zijn dat er via uw browser informatie van specifieke diensten wordt opgeslagen, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacyvoorkeuren wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies invloed kan hebben op uw ervaring op onze website en de diensten die wij aanbieden.