Bg Lift M250 huren

Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Huurprijs

HUREN MET MACHINIST

Totaalprijs per uur:

€ 90,-
Prijs is inclusief de huur van de machine, machinist en transport, met een minimum van 3 uur.
Zonder bediening

Dagprijs:
Weekprijs:
Weekprijs na de 4de week:

€ 450,-
€ 1.350,-
€ 1.135,-

Prijzen zijn excl. BTW / Transport
Bg Lift M250 Minihijskraan Compactkraan

Omschrijving

De Sankoo BgLift M250 is een extreem compacte en krachtige kraan met een hijshoogte van circa 16 meter, opvouwbaar naar 3240 x 780 x 1750 mm. Deze minihijskraan beschikt over oneindig veel mogelijkheden. De hydraulische jib maakt werken met de kraan zonder hijslier mogelijk. Daarnaast is de Sankoo BgLift M250 eenvoudig te verrijden en transporteren.

De hydraulisch verbreedbare rupsen verhogen de stabiliteit van de Sankoo BgLift M250 waardoor er ook gewerkt kan worden op ongelijke ondergronden. De Sankoo BgLift M250 kan uitgevoerd worden met zowel een Diesel- als een Elektromotor en is geschikt voor binnen- als buitengebruik. De afstandsbediening beschikt over een display waar de huidige informatie duidelijk weergegeven wordt. Met de afstandsbediening zijn alle kraanfuncties op de millimeter nauwkeurig te bedienen.

Privacy Voorkeuren
Wanneer u onze website bezoekt, kan het zijn dat er via uw browser informatie van specifieke diensten wordt opgeslagen, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacyvoorkeuren wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies invloed kan hebben op uw ervaring op onze website en de diensten die wij aanbieden.