Bg Lift M400 huren

Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Huurprijs

HUREN MET MACHINIST

Totaalprijs per uur:

€ 99,50
Prijs is inclusief de huur van de machine, machinist en transport, met een minimum van 3 uur.
Zonder bediening

Dagprijs:
Weekprijs:
Weekprijs na de 4de week:

€ 500,-
€ 1.500,-
€ 1.275,-

Prijzen zijn excl. BTW / Transport
Bg Lift M400

Omschrijving

De Sankoo Bg Lift M400 is een unieke Pick and Carry mini kraan. Een minihijskraan waarvan de kracht/gewichtsverhouding nog nooit eerder is gezien. De dwarsbalken zorgen voor een geavanceerde stabilisatie. Deze compacte kraan is uitgerust met de meest innovatieve technologieën.

De maximale capaciteit van de kraan is maar liefst 4000 kg. Daarnaast heeft de Sankoo BgLift M400 een maximale hefhoogte van 21,10m (inclusief Jib) en een werkbereik van 17,00m (inclusief Jib). Deze compacte kraan is eenvoudig te vervoeren omdat hij opvouwbaar is tot 4250 x 1280 x 1960 mm.

De Sankoo Bg Lift De M400 is uitgerust met geavanceerde dwarsliggers die de stabiliteit garanderen. De Sankoo Bg Lift M400 kan worden uitgerust met een diesel- of elektromotor en is daardoor geschikt voor zowel binnen als buitengebruik. De bediening gebeurt door middel van een radiografische afstandsbediening met display, zodat de kraanfuncties op de millimeter nauwkeurig kunnen worden bediend.

Privacy Voorkeuren
Wanneer u onze website bezoekt, kan het zijn dat er via uw browser informatie van specifieke diensten wordt opgeslagen, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacyvoorkeuren wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies invloed kan hebben op uw ervaring op onze website en de diensten die wij aanbieden.