IMK35500 huren

Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Huurprijs

HUREN MET MACHINIST

Totaalprijs per uur:

€ 90,-
Prijs is inclusief de huur van de machine, machinist en transport, met een minimum van 3 uur.
Zonder bediening

Dagprijs:
Weekprijs:
Weekprijs na de 4de week:

€ 450,-
€ 1.350,-
€ 1.135,-

Prijzen zijn excl. BTW / Transport
IMK35500 Minihijskraan

Omschrijving

De IMK 35500 kan zeer smalle gebieden betreden om verschillende montage en demontage werkzaamheden uit te voeren. De IMK 35500 heeft een doorrijbreedte van 0,98 m en kan zonder enige overhangende ballast roteren. De manoeuvreer mogelijkheden met een stuurhoek van 86 ° zijn ook uniek met dit apparaat! Het maximale zijdelings bereik is 4,30 m en een knikpunthoogte van ongeveer 7 m.

De IMK 35500 is ook zelfrijdend in elke armpositie. Om ongelukken te voorkomen, is het apparaat uitgerust met voet bescherming strips op de wielen. De kraan wordt bediend met een afstandsbediening met een camera-vriendelijk display. De precieze prestatiegegevens zijn te vinden in de technische gegevens welke hieronder te vinden zijn.

De IMK 35500 is ideaal voor het werken in fabriekshallen omdat deze hijskraan volledig elektrisch opereert. Geen uitstoot en geluidsoverlast. Dit maakt het dan ook de beste keuze voor werken in industriële omgevingen waar de ruimte beperkt is. De IMK35500 minihijskraan is dan ook de ideale vervanger van de bovenloopkraan.

Privacy Voorkeuren
Wanneer u onze website bezoekt, kan het zijn dat er via uw browser informatie van specifieke diensten wordt opgeslagen, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacyvoorkeuren wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies invloed kan hebben op uw ervaring op onze website en de diensten die wij aanbieden.