Scroll Top

Cela Spinhoogwerker

De Spinhoogwerkers van Cela hebben een aantal zeer specifieke eigenschappen. Deze hoogwerkers van het merk Cela hebben een robuuste mastconstructie wat voor meer stabiliteit en werkcomfort zorgt. Deze spinhoogwerkers worden dan ook vaak ingezet bij situatie waar gewerkt moet worden in de hoogte met een beperkte ruimte.

  • Snelle levertijd
  • 12 maanden garantie
  • Eigen service dienst
Cela DT15 Spyder-300x300

Cela DT15 Spyder

Logo Cela
    Werkhoogte: 15 m
    Gewicht: 1.550 Kg
    Capaciteit: 200 kg
Cela DT15 Spyder-300x300

Cela DT15 Spyder

    15 m
    1.550 Kg
    200 kg
Logo Cela
Cela DT22 Spyder Spinhoogwerker

Cela DT22 Spyder

Logo Cela
    Werkhoogte: 22 m
    Gewicht: 2.800 Kg
    Capaciteit: 230 kg
Cela DT22 Spyder Spinhoogwerker

Cela DT22 Spyder

    22 m
    2.800 Kg
    230 kg
Logo Cela
Sankoo's Keuze
Cela DT25 Spyder Spinhoogwerker

Cela DT25 Spyder

Logo Cela
    Werkhoogte: 25 m
    Gewicht: 2.950 Kg
    Capaciteit: 230 kg
Cela DT25 Spyder Spinhoogwerker

Cela DT25 Spyder

    25 m
    2.950 Kg
    230 kg
Logo Cela
Cela DT28 Spyder

Cela DT28 Spyder

Logo Cela
    Werkhoogte: 28 m
    Gewicht: 4.900 Kg
    Capaciteit: 350 kg
Cela DT28 Spyder

Cela DT28 Spyder

    28 m
    4.900 Kg
    350 kg
Logo Cela
Cela DT30 Spyder

Cela DT30 Spyder

Logo Cela
    Werkhoogte: 30 m
    Gewicht: 5.000 Kg
    Capaciteit: 225 kg
Cela DT30 Spyder

Cela DT30 Spyder

    30 m
    5.000 Kg
    225 kg
Logo Cela

Cela Hoogwerkers

Cela is een innoverende hoogwerker fabrikant uit Noord-Italië. Cela produceert al hoogwerkers sinds 1965. Cela is gespecialiseerd in de design en constructie van een breed scala aan hoogwerkers, denk hierbij aan spinhoogwerkers en autohoogwerkers.

De hoogwerkers van Cela zijn ontwikkeld met een uniek concept van de dubbele telescoopconstructie welke meer werkbereik geeft dan ooit. De robuuste mastconstructie zorgt voor meer stabiliteit en werkcomfort. Dankzij de compacte afmetingen en het lage eigen gewicht is praktisch elke plaats te bereiken. Zelfs de Cela DT25 Spyder met 25 meter werkhoogte is transporteerbaar met een aanhangwagen.

VERKOOP VAN HOOGTEWERKERS

De uiterste compacte afmetingen van de Cela hoogwerker is samen met zijn lage gewicht en wendbaarheid een groot voordeel. Deze Spinhoogwerkers kunnen vaak plekken bereiken waar geen enkel andere hoogwerker kan komen. Ze zijn zowel voor binnen als buiten te gebruiken. De aandrijving via de rupsen verhoogt de stabiliteit waardoor er gereden kan worden op ongelijk/ onverhard terrein.

U bent op zoek naar een hoogwerker?

Bij Sankoo vindt u de juiste hoogwerker die u nodig heeft om uw werk te vergemakkelijken. Sankoo beschikt over een divers aanbod spinhoogwerkers. Door deze diversiteit zit er altijd een hoogwerker tussen waarmee wij u van dienst kunnen zijn.

De Spinrupshoogwerkers van Cela bieden de ideale oplossing voor het werken in de hoogte.

De hoogwerkers van Sankoo bieden de ideale oplossing voor werken in de hoogte. Sankoo beschikt over een breed aanbod spinhoogwerkers die een hoogte kunnen bereiken tot wel 30 meter. De zijdelingse reikwijdte gaat tot 16 meter. Vanwege de compacte afmetingen geraken deze spinhoogwerkers tot op de meest onbereikbare plekken. Daarnaast zijn de meeste spinrupshoogwerkers van Cela gemakkelijk te transporteren op een aanhangwagen.

Wij bieden oplossingen op maat.

Door het diverse aanbod bieden de hoogwerkers van Sankoo altijd een oplossing op maat. Graag adviseren wij u over de juiste keuze voor uw werkzaamheden. En begeleiden u zo naar een voor u makkelijke en veilige werkomgeving.

Eenvoudig en veilig

Een hoogwerker van Sankoo biedt de ideale oplossing voor werken in de hoogte. Het maakt het werken niet alleen eenvoudiger, maar ook veel veiliger. Met een spinhoogwerker bespaart u waardevolle tijd, waardoor er efficiënter gewerkt kan worden.

Cela biedt diverse types van hoogwerkers waarbij zowel horizontale als verticale bewegingen mogelijk zijn. Sankoo garandeert een gepaste invulling van uw noden. Bovendien mag u rekenen op ons onderbouwd advies en uiteraard een vlotte service.

Cela DT25 Spinhoogwerker kopen
Cela DT25 Spyder Spinhoogwerker
Cela DT30 Spyder
Privacy Voorkeuren
Wanneer u onze website bezoekt, kan het zijn dat er via uw browser informatie van specifieke diensten wordt opgeslagen, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacyvoorkeuren wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies invloed kan hebben op uw ervaring op onze website en de diensten die wij aanbieden.