Loo 3, 5571 KN Bergeijk

Hoogwerker kopen

Spinhoogwerker kopen

De Spinhoogwerkers van Cela hebben een aantal zeer specifieke eigenschappen. Zo zorgt de robuuste mastconstructie voor meer stabiliteit en werkcomfort. Deze spinhoogwerkers worden dan ook vaak ingezet bij situatie waar gewerkt moet worden in de hoogte met beperkte ruimte. De uiterste compacte afmetingen van deze hoogwerkers heeft als voordeel dat ze een laag eigen gewicht hebben en erg wendbaar zijn. Deze Spinhoogwerkers kunnen vaak plekken bereiken waar geen enkel andere hoogwerker kan komen. Ze zijn zowel voor binnen als buiten te gebruiken. De aandrijving via de rupsen verhoogt de stabiliteit waardoor er gereden kan worden op ongelijk / onverhard terrein.

Autohoogwerker kopen

VERKOOP VAN HOOGWERKERS

U bent op zoek naar een hoogwerker?

Bij Sankoo vindt u de juiste hoogwerker die u nodig heeft om uw werk te vergemakkelijken. Sankoo beschikt over een divers aanbod spinhoogwerkers en Cela autohoogwerkers. Door deze diversiteit zit er altijd een hoogwerker tussen waarmee wij u van dienst kunnen zijn.

Onze hoogwerkers bieden de ideale oplossing voor het werken in de hoogte.

De hoogwerkers van Sankoo bieden de ideale oplossing voor werken in de hoogte. Sankoo beschikt over een breed aanbod  vrachtwagenhoogwerkers en spin-rupshoogwerkers die een hoogte kunnen bereiken tot wel 40 meter. De zijdelingse reikwijdte gaat tot 19 meter. Vanwege de compacte afmetingen geraken deze hoogwerkers tot op de meest onbereikbare plekken. Daarnaast zijn de spin-rupshoogwerkers van Cela gemakkelijk te transporteren op een aanhangwagen.

Wij bieden oplossingen op maat.

Door het diverse aanbod bieden de hoogwerkers van Sankoo altijd een oplossing op maat. Graag adviseren wij u over de juiste keuze voor uw werkzaamheden. En begeleiden u zo naar een voor u makkelijke en veilige werkomgeving.

Cela DT28 Autohoogwerker Vrachtwagenhoogwerker Hoogwerker
Cela DT15 Spyder Spinrupshoogwerker Spinhoogwerker

PLATFORM BASKET KOPEN

Eenvoudig en veilig
Een hoogwerker van Sankoo biedt de ideale oplossing voor werken in de hoogte. Het maakt het werken niet alleen eenvoudiger, maar ook veel veiliger. Met een hoogwerker bespaart u tegelijk waardevolle tijd, waardoor er efficiënter gewerkt kan worden.

CELA HOOGWERKER KOPEN

Kwaliteit van Cela
Onze hoogwerkers zijn van het merk Cela. Cela biedt diverse types van hoogwerkers waarbij zowel horizontale als verticale bewegingen mogelijk zijn. Sankoo garandeert een gepaste invulling van uw noden. Bovendien mag u rekenen op ons onderbouwd advies en uiteraard een vlotte service.

Privacy Voorkeuren
Wanneer u onze website bezoekt, kan het zijn dat er via uw browser informatie van specifieke diensten wordt opgeslagen, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacyvoorkeuren wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies invloed kan hebben op uw ervaring op onze website en de diensten die wij aanbieden.