Minihijskranen

De compacte kranen van BGlift lenen zich perfect voor het (verticaal) verplaatsen van o.a. zware bouwmaterialen. Deze minihijskranen zijn eenvoudig te bedienen en bereiken door hun compactheid de meest ontoegankelijke plaatsen.


VERHUUR VAN MINIKRANEN

Mogelijkheden met of zonder bediening

Wilt u een minikraan huren? Dan bent u nu op het juiste adres. Sankoo is dé specialist in het verhuur van minihijskranen (indien gewenst) met bediening voor alle mogelijke taken en klussen.

Sankoo Bg Lift M060

Bekijk compactkraan

Sankoo Bg Lift M250

Bekijk compactkraan

Sankoo Bg Lift M400

Bekijk compactkraan

Sankoo Bg Lift CWE525

Bekijk compactkraan


IMK 35500

Bekijk compactkraan

Sankoo MHK SK4

Bekijk compactkraan

Sankoo MHK SK6

Bekijk compactkraan

Sankoo MHK SK10

Bekijk compactkraan


Sankoo TC1

Bekijk compactkraan

MINIKRAAN HUREN - COMPACTKRAAN HUREN - MINIHIJSKRAAN HUREN

Sankoo Bg Lift Minikraan Verhuur

Bg Lift is een vooruitstrevende fabrikant uit Italië. Deze kranen zijn erg flexibel en maken werk in kleine ruimtes mogelijk. Bij ons ontvangt u vooraf een duidelijk overzicht van de kosten, zodat u gemakkelijk een kraan kunt huren zonder extra kosten achteraf. Doormiddel van ons moderne materiaal en vakkundige machinisten kunnen wij u goed adviseren over de mogelijkheden. Doordat we veel ervaring in huis hebben kunnen wij onze kennis overdragen op het hoogste niveau.


Sankoo Minihijskraan Verhuur

De compact kranen van Sankoo zijn ontwikkeld om het zware tilwerk van bouwvakkers, glaszetters, staalbouwers en vele andere uit handen te nemen.Deze kleine krachtpatsers lenen zich perfect voor het (verticaal) verplaatsen van zware bouwmaterialen, zijn eenvoudig te bedienen en bereiken door hun compactheid de meest ontoegankelijke plaatsen.

MINIKRAAN VERHUUR MET BEDIENING

Door onze expertise op het gebied van hijswerk op moeilijk bereikbare locaties en ons gemotiveerde en gecertificeerde personeel mogen wij onszelf specialisten noemen.

Geavanceerde machines

Wij maken gebruik van geavanceerde machines en ons uiterst bekwame personeel denkt ten alle tijden in oplossingen. Met deze combinatie maken wij uw zware werk gemakkelijk.

Experts op het gebied van glaszetten

Het plaatsen van glas is een vak apart. Wij hebben een groot assortiment minihijskranen en glaszuigers om op de meest lastige plekken glas te kunnen zetten. U wilt toch niet het risico lopen op schade. Ons personeel is ervaren met het plaatsen van glas en doen dit dan ook op dagelijkse basis. Het werken met onze compactkranen maakt het werk niet alleen gemakkelijker en lichter, maar het is veel veiliger. En veilig werken willen we toch allemaal.