Scroll Top

Trilplaat huren

Bomag Stamper
Bomag BT60
Huren vanaf:
€ 25,- p/D
Bomag Trilplaat
Bomag BP 18/45
Huren vanaf:
€ 25,- p/D
Bomag BPR 50-55
Bomag BPR 50/55
Huren vanaf:
€ 55,- p/D
  • Recente machines
  • Geen aanbetaling
  • Flexibele planning

Trilplaat huren

Opzoek naar dé machine voor grondverdichting? Bezig met grondwerkzaamheden? Kom een trilplaat huren bij Sankoo. Onze trilplaten zorgen voor een compactere grond onder de machine. Een trilplaat huren is ideaal mocht u een stoep of bestrating moeten aantrillen of aanstampen. Let hierbij wel op de eigen veiligheid en zorg voor onder andere goede gehoorbescherming.

Trilplaten huren bij Sankoo

Bij Sankoo kunt u diverse trilplaten huren. Ieder geschikt voor zijn eigen doeleinde. Trilplaten met een slagkracht van 15 kN, 18 kN of 50kN. U kunt bij ons niet alleen terecht voor het direct huren van trilplaten maar ook voor advies. Wij kunnen samen kijken naar wát u moet verdichten en welke triplaten huren het beste zou zijn voor u.

Trilmachine huren per dag of week

U kunt een trilmachine huren per dag of per week. Beide prijzen staan vermeld op onze site. Wees op tijd met reserveren en kies het aantal gewenste dagen dat u de trilmachine wilt huren.

Privacy Voorkeuren
Wanneer u onze website bezoekt, kan het zijn dat er via uw browser informatie van specifieke diensten wordt opgeslagen, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacyvoorkeuren wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies invloed kan hebben op uw ervaring op onze website en de diensten die wij aanbieden.