Righetti Glaszuigers

Verklein het risico

We hebben een divers aanbod in glaszuigers welke tot wel 1.500 kg kunnen heffen. Het hanteren en plaatsen van glas was nog nooit zo makkelijk. Verklein het risico op schade door gebruik te maken van onze glaszuiger. Naast de verhuur van onze glaszuigers kunt u ook een compact kraan met bediening huren, dan zorgt het personeel van Sankoo dat uw ruit veilig en gemakkelijk geplaatst kan worden.

De Righetti Glaszuigers zijn beschikbaar voor alle soorten ruiten

U wilt toch ook veilig werken met glas? Dan kiest u voor een glaszuiger van Righetti. Voor het gecontroleerd hijsen en transporteren van glaselementen tot 1.500 kilogram. Sankoo biedt u ook andere merken glaszuiger welke ook uiterst geschikt zijn voor zeer compacte ruimtes. Alle glaszuigers van Righetti zijn uitgerust met een dubbel vacuümcircuit. Wat de kwaliteit en veiligheid tot het maximum garandeert!

Privacy Voorkeuren
Wanneer u onze website bezoekt, kan het zijn dat er via uw browser informatie van specifieke diensten wordt opgeslagen, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacyvoorkeuren wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies invloed kan hebben op uw ervaring op onze website en de diensten die wij aanbieden.