Grondverzet machine huren

Op zoek naar een oplossing voor grondwerkzaamheden? Bekijk dan ons uitgebreide assortiment aan grondverzet machines vormt dé oplossing voor diverse grondwerkzaamheden.

Sankoo biedt een assortiment compacte machines. Denk hierbij aan het aanleggen van tuinen, verdichten van moeilijk bereikbare plekken en verplaatsen van zware bouwmaterialen.

DIRECT EEN grondverzet
machine HUREN?

0497 57 38 71

Of doe meteen online een verhuur aanvraag, voor de door u gewenste grondverzet machine.

Divers aanbod

Op zoek naar een oplossing voor grondwerkzaamheden? Bekijk dan ons uitgebreide assortiment aan grondverzet machines vormt dé oplossing voor diverse grondwerkzaamheden. Sankoo biedt een assortiment compacte machines. Denk hierbij aan het aanleggen van tuinen, verdichten van moeilijk bereikbare plekken en verplaatsen van zware bouwmaterialen.

Graafmachine huren

Sankoo biedt verschillende soorten en maten compacte graafmachines. Maar wat is nou echt belangrijk als je een graafmachine gaat huren? Vooral de ondergrond waarop je werkt geeft daarbij de doorslag. Ook speelt de omgevingsruimte een belangrijke rol.

Schranklader huren

Op zoek naar een machine die jou kan ontlasten in het transporteren van vracht? Kijk dan eens naar ons assortiment schrankladers en wielladers. Dankzij het lage eigen gewicht, de hoge rijsnelheid en 4-wielbesturing zijn deze machines zeer wendbaar. Daarnaast zijn ze breed inzetbaar door het verwisselen van diverse uitrustingsstukken. Kortom ideale machine’s voor grondverzet!

Sherpa 100
Grondverzet

Trilstampers en trilplaten huren

Voor verdichtingswerkzaamheden binnen tuinaanleg en wegenreparaties zijn trilplaten en trilstampers de ideale oplossing. Deze machines komen op moeilijk bereikbare plekken en zijn in diverse soorten en maten verkrijgbaar bij Sankoo.

Privacy Voorkeuren
Wanneer u onze website bezoekt, kan het zijn dat er via uw browser informatie van specifieke diensten wordt opgeslagen, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacyvoorkeuren wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies invloed kan hebben op uw ervaring op onze website en de diensten die wij aanbieden.